Apple Watch uživatelé se dočkají nové výzvy „Ring in the New Year“

Apple Watch uživatelé se dočkají nové výzvy „Ring in the New Year“
2019-12-20T13:30:36+02:00
• 20. 12. 2019

Majitelé chytrých hodinek s logem nakousnutého jablka se již brzy dočkají nového upozornění, které bude lákat na nadcházející Activity Challenge. Apple tak chystá další soutěže, za které uživatele získají bonusové ocenění. 

Apple Watch přichází s první propagací pro rok 2020

Téměř roční výzva „Ring in the New Year“ bude zahájena již v lednu příštího roku. Dalo by se tak říci, že se bude jednat o vůbec první marketingové řešení pro Apple Watch v roce 2020. Navíc celá soutěž bude probíhat téměř celý příští rok. 

Apple Watch Activity Challenge má za cíl propagovat používání chytrých hodinek pro fitness a zapůsobit na uživatele takovým dojmem, že ho donutí cvičit. Díky této výzvě si mohou uživatelé Apple Watch odemknout speciální ocenění, které se bude nacházet v aplikaci Activity (a jedinečné nálepky pro iMessage a FaceTime). Je třeba však splnit konkrétní cíle – zavřít všechny tři kroužky sedm dní v řadě. 

To znamená, že uživatel bude muset stát a pohybovat se po dobu nejméně jedné minuty z 12 různých hodin. Pokud v daném dni budete chtít kroužky splnit ihned, stačí 30minutové cvičení. Výzva bude spuštěna od 1. ledna do 31. ledna. 

Zdroj: ww.9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat