108Mpx Xiaomi Mi Note 10 exkluzivně uveden na Gearbestu + slevový kupón! sponzorovaný článek

108Mpx Xiaomi Mi Note 10 exkluzivně uveden na Gearbestu + slevový kupón! [sponzorovaný článek]
2019-11-06T17:30:25+02:00
• 6. 11. 2019

Internetový obchod Gearbest, který v minulosti pracoval s čínskými značkami, měl za celá léta své existence hned několik exkluzivních uvedení na trh. A právě tento obchod nyní připravuje další exkluzivní uvedení. Tentokrát se jedná o první 108Mpx Xiaomi telefon na světě. 

Xiaomi Mi Note 10 exkluzivně jen na Gearbestu!

Stále nejsou k dispozici veškeré informace o telefonu, včetně toho, jaká bude oficiální cena, máme určité podrobnosti, a to díky Gearbestu. Telefon by údajně měl nabídnout 6,4palcový AMOLED FHD+ displej s malým výřezem v horní části přední strany. V samotném displeji pak bude umístěna čtečka otisků prstů. Srdcem celého telefonu by se měl stát procesor Snapdragon 730G, tedy stejná čipová sada, která se objevila u modelu Realme X2. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla postarat operační paměť s kapacitou 6 GB. 

K dispozici bude kromě toho také vnitřní 128GB úložiště pro ukládání soukromých dat. Hlavním lákadlem Mi Note 10 však budou zadní fotoaparáty. Na zadní straně se totiž objeví hned trojice fotoaparátů, přičemž primárním senzorem bude 108megapixelový snímač – stejný se objevil u Mi MIX Alpha.

Kromě toho bude telefon vybaven ultraširokoúhlým 20megapixelovým fotoaparátem a 5megapixelovým teleobjektivem. Na přední straně pak bude k dispozici 32megapixelový fotoaparát. Xiaomi Mi Note 10 nabídne 5260mAh baterii s podporou rychlého 30W nabíjení. K dispozici bude nejnovější operační systém Android 10 či NFC.

Oficiální čas vydání telefonu byl stanoven na 6. listopadu 2019 na 19:00 UTC+8. Odkazy na samotné produkty jsou již nyní aktivní. 

  • Černá verze telefonu: ZDE
  • Zelená verze telefonu: ZDE
  • Bílá verze telefonu: ZDE

Ačkoliv cena nebyla doposud zveřejněná, máme pro vás slevový kupón GBMINOTE10. Díky němu vás telefon bude stát jen 10 978 Kč! Stačí použít jeden z výše uvedených odkazů. 

Speciální nabídky Lucky Draw a Early Bird

Stejně jako u všech předchozích exkluzivních uvedení lze i tentokrát očekávat, že Gearbest nabídne některé speciální nabídky. Budou však omezené. Nejlepší způsob, jak se vyhnout zklamání, je tedy přihlásit se k odběru oznámení. Pokud tak učiníte, okamžitě se dostanete do šťastného losování. Postupujte podle následujících pokynů:

  • Krok 1: Zaregistrujte a aktivujte účet (klikněte na Registrace → zadejte e-mail a heslo → klikněte na znovu odeslat aktivační e-mail → otevřít e-mail a kliknutím na tento odkaz dokončete registraci). Návod ZDE
  • Krok 2: Klikněte na oznámení o příjezdu (Klikněte na oznámení o příjezdu → zadejte e-mail a kód). Návod ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat