Unihertz Titan bude konkurencí pro tlačítkové smartphony BlackBerry

Unihertz Titan bude konkurencí pro tlačítkové smartphony BlackBerry
2019-07-16T14:40:24+02:00
• 16. 7. 2019

BlackBerry patřilo mezi legendární společnosti a ve své době nemělo konkurenci, tedy v oblasti tlačítkových mobilů, aspoň v určitém ohledu. Bohužel smartphony převálcovaly tuto společnost, zejména se systémem Android. V dnešní době sice najdeme pár mobilů BlackBerry, ale již za výrobou stojí jiná společnost. Pokud ale hledáte mobil s hardwarovou klávesnicí, vždy na vás vyskočí mobil BlackBerry. Mezi poslední přírůstky patří BlackBerry Key2 (recenze) nebo BlackBerry Key2 LE (první dojmy). Nyní to vypadá, že v tomto segmentu přibude konkurence.

Unihertz Titan

Společnost Unihertz patří snad mezi ty nejmenší na současném trhu a moc často o ní neslýcháváme. Na svém kontě má firma například nejmenší odolný smartphone Unihertz Atom nebo nejmenší smartphone (ve své době) Unihertz Jelly. Nyní jsme se dočkali oznámení novinky Unihertz Titan, který bude lákat na odolnou konstrukci a zejména na hardwarovou klávesnici.

Společnost zveřejnila některé klíčové specifikace. Rozložení klávesnice je typu QWERTY, odolnost zaručuje certifikace IP67 a také disponuje zvýšenou odolností vůči nárazům. Displej nabízí úhlopříčku 4,5 palce s rozlišením 1440 x 1440 pixelů, přičemž se jedná o IPS LCD. V oblasti zabezpečení se nabízí rozpoznání obličeje a čtečka otisků prstů. Mezi další bonusové funkce patří NFC, globální podpora LTE a bezdrátové nabíjení. Baterie nabízí kapacitu 6 000 mAh, což může nalákat nejednoho zájemce.

Bohužel více informací nebylo poskytnuto, takže netušíme, co se skrývá uvnitř zařízení. V tuto chvíli lze si zamluvit mobil na oficiálních stránkách, přičemž se uvádí cena 199 dolarů pro nejrychlejší. Z toho se dá usuzovat, že zbylá hardwarová výbava bude maximálně spadat do střední třídy. Kdy dojde k úplnému představení novinky, zatím nevíme.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat