Globální MIUI beta končí 1. července

Globální MIUI beta končí 1. července
2019-06-15T14:00:21+02:00
• 15. 6. 2019
1

Xiaomi patří v dnešní době mezi jedny z největších hráčů na poli se smartphony. Firma začala levnějšími modely, ale v dnešní době si troufá i na top modely s atypickou konstrukcí. Dokonce jde dál a snaží se vyvíjet prototypy s ohebným displejem nebo kamerou ukrytou v displeji. Kromě toho Xiaomi nabízí u svých smartphonů vlastní nadstavbu MIUI, která vznikla v roce 2010. V základu je zde samozřejmě stabilní verze, ale kromě toho firma nabízí beta verzi.

Konec MIUI Global beta

V poslední době jsme si mohli všimnout, že Xiaomi začalo omezovat dostupnost beta verze MIUI. Například nedávno jsme vás informovali, že nestabilní variantu budou moci zkoušet jen majitelé novějších zařízení. Bohužel zde máme další nepříjemnou zprávu pro uživatele MIUI Global beta. Firma se rozhodla, že tento program skončí, konkrétně se tak stane 1. července.

MIUI beta

Xiaomi podalo vysvětlení, že beta globální verze se stala příliš populární a mnoho uživatelů si ji instalovalo na svá zařízení jen za účelem získávat nejnovější funkce. Xiaomi ale dodává, že k tomuto účelu neslouží beta. Je určena hlavně pro vývojáře a skutečné testery.

Společnost se nakonec rozhodla, že nebude dodávat beta verzi pro běžné uživatele. Zároveň ale firma uvádí, že aktualizace stabilní globální verze budou častější. Chtějí se zaměřit na urychlení bezpečnostních aktualizací a vylepšování stability. V případě Android Go a Android One se nebudou dít jakékoliv změny.

Zdroje: fonearena.com, c.mi.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 15. 6. 2019, 14:13

Měli by zrychlit měsíční update, nyní mám od Brezna a pomalu bude už Červenec. Když už se to tak jmenuje mělo by to platit a aspoň do 60ti dnu vydat update s bezpečnostní záplatou.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat