Twitter rozšiřuje možnosti sdílení příspěvků

Twitter rozšiřuje možnosti sdílení příspěvků
2019-05-07T07:59:47+02:00
• 7. 5. 2019

Grafika: The Verge

Twitter si nedávno začal pohrávat s gesty a také novým ještě tmavším designem. Zatím není jasné, kdy se těchto novinek dočkáme. Minimálně gesta nebudou jen tak brzy, jelikož mohou dost ovlivnit používání aplikace, a proto je nutné se jim více věnovat, než dojde na nasazení. Nyní zde ale máme novinku, která se týká sdílení příspěvků, tedy retweet.

Retweet v novém

Pokud jste chtěli do této chvíle sdílet něčí příspěvek, měli jste dvě možnosti. Jednoduché přesdílení nabízelo jen možnost doplnění svého vlastního textu, kam se počítá i odkaz. Pokud jste chtěli ale přesdílet něčí příspěvek a zároveň doplnit nějakou animaci, fotku nebo video, museli jste vytvořit nový příspěvek a do textu vložit odkaz na Tweet autora, jehož názor jste chtěli sdílet.

Twitter oznámil, že právě v této oblasti rozšiřuje možnosti a nově budeme moci do sdílení vložit něco víc než jen text. Při sdílení se nabídne možnost vložení fotografie, videa nebo animace. Jedná se sice o malou novinku, ale může trochu zpestřit samotné sdílení něčího názoru nebo nějaké informace.

Jak vidíte na obrázku výše, původní Tweet je sdílet v mobilní aplikaci až po samotném obrázku, který byl vložen při sdílení. Twitter zde jde formou karet, takže bude jasné zřetelné, co je nový obsah a co původní. V tuto chvíli se novinka začíná ve vlnách šířit u aplikace pro iOS, ale měla by brzy dorazit i na Android.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat