Google Play Award 2019 – Nejlepší aplikace a hry

Google Play Award 2019 – Nejlepší aplikace a hry
2019-05-07T09:29:12+02:00
• 7. 5. 2019

Každý rok Google pořádá vývojářskou konferenci Google I/O, kde prezentuje hlavní novinky a pokroky v oblasti technologií. Současně pořádá soutěž o nejlepší aplikace v několika kategoriích, kde se hlavně zaměřuje na kvalitu, design, technické zázemí, inovace atd. I letos jsme se dočkali nejlepších aplikací.

Google Play Award

První kategorie se zaměřuje na sebezdokonalování, trénování a lepší pochopení sama sebe. Nejlepší aplikací se stává Woebot: Your Self-Care Expert, která využívá pokročilejší algoritmy a za cíl si klade například snížení stresu. Další kategorie se zaměřuje na vylepšení běžného života u uživatelů s tělesným postižením. Aplikace Envision AI získala ocenění zejména díky schopnosti skrze zpětnou hlasovou odezvu rozeznávat text, objekty nebo i přátele.

Aplikace Wisdo získala ocenění za nejlepší sociální dopad. Zaměřuje se spojování lidí, kteří se nacházeli na stejném místě, jako se nachází aktuální uživatel. Také umožňuje sdílení příběhů a zážitků. Cenu za nejkrásnější aplikaci, respektive hru získává SHADOWGUN LEGENDS.

V rámci soutěže jsme se také dočkali ocenění pro aplikaci Neverthink: Handpicked videos, která se soustřeďuje na sledování videí. Slibuje absenci nutnosti hledání kvalitního obsahu a snaží se nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek. Sekci nejinovativnějších aplikací a her vyhrál titul Tick Tock: A Tale for Two.

Sekci zaměřenou na rozvíjející trhy vyhrála aplikace Canva – nástroj pro grafický design a úpravu fotek. SLOWLY – Connect to the World! je v podstatě seznamka, kde Google ocenil uživatelskou zkušenost, zapojení uživatelů a samotný růst aplikace. Poslední kategorie je věnovaná nejlepší hře, kde získává první místo MARVEL Strike Force.

Vítězné aplikace najdete v Obchodě Play na samostatné stránce, přičemž seznam všech nominovaných aplikací najdete na speciální stránce.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat