Lustr Xiaomi Yeelight za skvělou cenu od Cafago.com Sponzorovaný článek

Lustr Xiaomi Yeelight za skvělou cenu od Cafago.com [Sponzorovaný článek]
2019-04-11T19:14:31+02:00
• 11. 4. 2019

Před nedávnem si pro vás internetový obchod Cafago.com připravil nabídku na populární osvětlení od Xiaomi, známé pod názvem Yeelight. Nyní pro vás má novou nabídku, a to konkrétně na zavěšený inteligentní lustr.

Oládejte své světlo z čehokoliv!

Za bezmála 3000 Kč dostanete skvělou závěsnou lampu či spíše lustr, který můžete ovládat pomocí hlasu, svého telefonu či pomocí chytrého náramku MiBand. Samozřejmostí je taktéž ovládání pomocí vypínače ve zdi. Ovšem to již může být menší přežitek, když na to máte například smartphone. Xiaomi Yeelight patří do rodiny světelných produktů Yeelight, která se vyznačuje dobrou světelností a dlouhotrvající kvalitou.

Lustr je díky certifikaci IP 60 odolný proti prachu, navíc aktivně odvádí teplo, takže se nemusíte obávat žádného poškození LED osvětlení. Světlo můžete ovládat pomocí bluetooth ovladače, na kterém můžete nastavovat jas světla či teplotu osvětlení. Lustr spolupracuje s IFTTT, tedy si můžete nastavit mnoho možností spouštění, ztlumení, zjasňování a zhasínání světla. Krom toho se dá také nastavit i různá barva světla. Doba svícení je 40 000 hodin.

Pokud vás tedy tento lustr oslovil, určitě navštivte stránky eshopu Cafago, kde můžete tento produkt za koupit. Nezapomeňte při nákupu využít náš speciální slevový kupon L2830L, díky kterému získáte lustr za opravdu výhodnou cenu! Ovšem pozor, nabídka je časově omezená, proto s nákupem příliš neváhejte!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat