Moto Z4 Play zapadne do střední třídy aktualizováno

Moto Z4 Play zapadne do střední třídy [aktualizováno]
2019-02-07T13:31:47+02:00
• 6. 2. 2019
1

Aktualizováno 6. 2.

Před měsícem se objevily první neoficiální rendery chystaného modelu Moto Z4 Play a nyní se dozvídáme další informace. Na základě posledního úniku můžeme zatím potvrdit, že na zádech bude skutečně jen jeden foťák. Konkrétně by měl disponovat 48 MPx. O výkon se bude starat Snapdragon 675 a AMOLED displej nabídne 6,2palcovou úhlopříčku s rozlišením Full HD+. Novinka bude ve dvou verzích, jedna nabídne 4 GB RAM a 64GB úložiště, druhá bude mít k dispozici 6GB RAM a 128GB úložiště. Všemu by měla dodávat energii baterie o kapacitě 3600 mAh. Samozřejmostí bude Android 9 Pie.

Původní článek 4. 1.

V minulosti jsme si pro vás připravili hned několik článků, které se týkaly připravované řady Moto G7 – Moto G7 Play, Moto G7 Power a Moto G7 Plus. Tentokrát ale přinášíme informace o zcela novém zařízení – Moto Z4. Je zajímavé, že jsme o této novince mnoho informací doposud neslyšeli. Tak či onak nese nově připravovaný model kódové označení „Odin“.

Moto Z4 Play na prvních renderech

S největší pravděpodobností bude srdcem celého telefonu procesor Snapdragon 6xx. Do rukou se nám dokonce dostalo i několik renderů zachycující možnou finální podobu. V tomto případě jsme se ale dočkali pouze renderů modelu Moto Z4 Play. 

Z přiložených renderů vám musí být ihned na první pohled jasné, že se Motorola inspiruje u předchozích modelů. Nachází se zde totiž typická konstrukce s velkým kulatým fotoaparátem na zadní straně. Moto Mod konektory jsou pak samozřejmostí. Zde by dokonce měl být dostupný 5G Moto Mod, který již byl ohlášen samotnou společností. Bude zpětně kompatibilní minimálně s řadou Z3.

Na přední straně telefonu si můžeme všimnout, dnes již typického, výřezu v displeji. Naštěstí se nejedná o tak výrazný výřez, jako nabízí například iPhone XS. Samotný zobrazovací panel pak nabídne velikost v podobě 6,2 palců. Dle některých informací bude přítomný také nejnovější konektor USB-C a zastaralý 3,5mm jack konektor. Na přední a zadní straně by se pak měl nacházet jeden fotoaparát. Více toho bohužel o chystaném modelu Moto Z4 Play nevíme.

Zdroje: xda-developers.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Doufám že vyjde až v září. Jestli dřív Motorulu už nechci vidět. Čím dál větší spozdeni u aktualizaci ale nové modely budem chrlit třeba co půl roku. Od doby co řídí motoru Lenovo jde to do sraček. PS: nejvtipnější věta co jsem kdy četl byla ,, a nyní se dozvíme něco málo více informací 😁😁“

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat