Fitbit údajně chystá nový náramek pro děti

Fitbit údajně chystá nový náramek pro děti
2019-02-08T12:44:08+02:00
• 8. 2. 2019

Společnost Fitbit zřejmě netřeba představovat. Jedná se totiž o velmi známého výrobce, který se proslavil výhradně výrobou chytrých náramků. Výrobce se zaměřuje nejen na vrcholové sportovce, ale také na mladší zákazníky, kteří rádi používají fitness funkce. 

Cílit na mladé se společnost pokusila chytrým náramkem Fitbit Ace, který byl představen v průběhu loňského roku. V současné chvíli jde ale o jediný náramek od tohoto výrobce, který cílí na mladší uživatele. Změnit tuto situaci by mělo nové nositelné zařízení. 

Fitbit a jeho nový náramek pro děti

Na internetu se objevilo hned několik snímků zachycující nový chytrý náramek od společnosti Fitbit. Jedná se o zařízení, jehož hlavní cílovou skupinou jsou děti. Novinka by měla nabídnout o něco větší displej a „dětský“ design. 

K dispozici s největší pravděpodobností bude ve dvou barevných variantách – modré a růžové. V současné chvíli však více informací o nově chystaném náramku nemáme. Dle zahraničního serveru TechnoBuffalo by však měl nabídnout podobné hardwarové specifikace jako Fitbit Ace. včetně dlouhé výdrže na jedno nabití, monitorování různých aktivit a odolnosti vůči vodě. 

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat