Samsung chystá model Galaxy M20

Samsung chystá model Galaxy M20
2019-01-07T06:44:48+02:00
• 7. 1. 2019

Poslední očekávaný zástupce do nové produktové řady společnosti Samsung je konečně také předmětem úniku. Po modelech Galaxy M10 a Galaxy M30 tentokrát přichází zástupce s názvem Galaxy M20. Přestože jihokorejský výrobce stále zvládá všechny podstatné specifikace držet pod pokličkou, tak přeci jen se neubránil před částečným odhalením. Každopádně si telefon najde místo ve střední třídě.

Od každého něco

Velké pozornosti se nevyhne přední část, kam údajně nasadí 6,13palcový displej s FullHD+ rozlišením a výřez pro čelní kamerku typu Infinity-V. Tenký pásek u výřezu vyplní ukryté LED diody, které by měly svítit při každém odemknutí zařízení. Spodní brada bude očividně tenčí než například u modelu Galaxy Note9. Ovšem celé zpracování po stránce designu má být blíže verzi M10. Zadní část převážně vyrobí z polykarbonátu, ale rovněž přidají odolné sklo.

Jestliže Samsung skutečně vzadu nasadí články s celkovou kapacitou 5 000 mAh, tak půjde o zástupce s největší baterií v jejich portfoliu. Seznam specifikací ještě asi zabere 3GB paměť RAM, nový čipset Exynos 7904, snímač otisků prstů, dvojitý senzor fotoaparátu (13 + 5 MPx), LED blesk nebo 3,5mm jack pro sluchátka. Blížící se veletrh spotřební elektroniky CES v Las Vegas by už mohl více rozkrýt karty.

Zdroj: 91mobiles.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat