Samsung Galaxy M30 se pomalinku odhaluje aktualizováno

Samsung Galaxy M30 se pomalinku odhaluje [aktualizováno]
2019-02-09T10:00:22+02:00
• 9. 2. 2019

Aktualizováno 9. 2.

Před měsícem jsme zaznamenali informace o nadcházející novince od Samsungu, která ponese označení Galaxy M30. Mezitím jsme se ale dočkali mobilů Galaxy M10 a Galaxy M20, přičemž do česká zamíří zatím jen Galaxy M20 s cenou 5 999 Kč. Nyní se dozvídáme více informací o modelu M30. Ten by měl ve své podstatě vycházet z verze M20.

Dle spekulací a úniků bude k dispozici stejný procesor, který ale získá rovnou 6 GB operační paměti a 128GB úložiště. Přední strana získá foťák s 16 MPx, což je dvojnásobná hodnota oproti Galaxy M20. Největší rozdíl najdeme na zadní straně, kde budou k dispozici tři foťáky s hodnotami 13 + 5 + 5 MPx. Zatím můžeme jen odhadovat, že doplňující dva foťáky nabídnou zoom a možnost širokoúhlých záběrů. Můžeme předpokládat, že i v tomto případě Samsung použije 5000mAh baterii.

Původní článek 6. 1.

Jihokorejská společnost Samsung chystá velkou přeměnu ve vlastních řadách, přičemž to nejpodstatnější proběhne ve střední třídě. Nedávno jsme zmiňovali mobilní novinku s názvem Galaxy M10 a k němu se dnes připojuje další model v podobě Galaxy M30, který odhaluje prvotní specifikace prostřednictvím úniku. Avšak jeho součástí bohužel nejsou žádné upřesňující fotografie.

Až tři fotoaparáty

Výrobce bude chtít zaujmout kvalitním displejem či pořízenými záznamy skrze hlavní fotoaparát. Vpředu lze minimálně očekávat 6,38palcový displej typu Infinity-U s rozlišením 2 220 x 1 080 pixelů a 16megapixelovou kamerku. Vnitřní stránku zřejmě vyplní 4GB operační paměť RAM a dvě varianty u interní paměti – 64 nebo 128 GB. Dodavatel procesoru není zatím znám, ale můžeme vyhlížet osmijádrový čip z vlastní řady Exynos.

Zadní část dohromady ozdobí 3 senzory fotoaparátu a jeden z nich nabídne maximální rozlišení 13 megapixelů. Ostatní údajně zůstanou u 5 megapixelů. Uživatelským rozhraním doprovodí operační systém Android ve verzi 8.1 Oreo s vlastním uživatelským rozhraním. K oficiálnímu představení dojde v tomto měsíci po boku Galaxy M10/M20 a prodej odstartuje hned na přelomu ledna s únorem.

Zdroje: allaboutsamsung.de, phonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat