Bezdrátová nabíječka od Xiaomi, nyní za exkluzivní cenu na e-shopu eBay.com Sponzorovaný článek

Bezdrátová nabíječka od Xiaomi, nyní za exkluzivní cenu na e-shopu eBay.com [Sponzorovaný článek]
2018-10-08T14:11:43+02:00
• 7. 10. 2018

Bezdrátové nabíjení je v dnešní době velmi oblíbené. Přední výrobci TOP smartphonů nastavili zcela nový trend, díky kterému spousta uživatelů využívá bezdrátové stanice jako alternativu ke klasickým nabíječkám. Vše totiž funguje na bázi elektromagnetické indukce mezi dvěma cívkami. V nabíječce se následně vytváří takzvané magnetické pole, které v cívce zařízení indukuje střídavý elektrický proud – proto se baterie nabíjí.

Xiaomi bezdrátová nabíječka za pár korun!

Bezdrátová nabíječka od Xiaomi je ideální volbou pro nabití vašeho chytrého telefonu. Pokud telefon přiložíte na nabíječku, ihned začne doplňovat potřebnou energii. Skvělé je, že bezdrátová nabíječka Xiaomi je kompatibilní nejen se standardem Qi, ale také podporuje nejnovější telefony – iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S9 a tak podobně. Dokonce dokáže nabíjet i přes kryt s tloušťkou až 3 mm. 

Xiaomi wireless charger nabízí oproti své dražší konkurenci větší nabíjecí plochu. V praxi to znamená, že nemusíte přesně pokládat telefon doprostřed nabíječky. Stačí jej položit například na horní plochu nabíječky. 

Dokáže také rozpoznat cizí těleso. Pokud tedy nabíječka indikuje cizí těleso, než mobilní telefon s podporou Qi, nebude spuštěn proces dobíjení. Ochrana proti přehřátí a kompatibilita se všemi smartphony podporující standard Qi je samozřejmostí.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak si můžete bezdrátovou nabíječku od společnosti Xiaomi zakoupit za zvýhodněnou cenu 16,99 dolarů (380 korun). Stačí navštívit e-shop eBay.com a nabíječku si objednat. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově a množstevně omezená.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat