Google Fotky přináší hned několik zajímavých funkcí

Google Fotky přináší hned několik zajímavých funkcí
2018-08-09T21:47:40+02:00
• 10. 8. 2018

Zdroj: Google

Americká společnost Google nedávno aktualizovala svůj webový prohlížeč Chrome, který se dočkal několika nových funkcí. Googlu opravdu záleží na jeho službách, důkazem toho je i další aktualizovaná aplikace Fotky. V tomto případě je jedinou viditelnou změnou možnost přidat si popisky do fotoknih. 

Každopádně, pokud si uživatel aplikaci prohlédne více do hloubky, zjistí, že Google implementoval také podporu stereoskopických obrázků a nových typů návrhů, které by se mohly objevit u některých fotografií. Hlavní novinkou instalačního balíčku ale je možnost přidávat popisky do takzvaných fotoknih. Jednoduše otevřete svou fotoknihu z konceptů a v záhlaví klepněte na nové tlačítko pro textové úpravy. Po zadání textu se vám následně zobrazí náhled finální podoby. 

Google Fotky budou moci editovat média pro VR

Zdá se, že aplikace Google Fotky provádí kroky, díky kterým bude možné v budoucnu editovat média pro VR. Dle údajného kódu se brzy dočkáme možnosti upravit si takzvané stereoskopické obrazy. V praxi uživatel tak bude moci pravděpodobně změnit barvy a tak podobně. Více informací prozatím ale nemáme. Jakmile zjistíme více, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu. Pokud si aplikaci chcete vyzkoušet již nyní, můžete si stáhnout APK soubor ZDE

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat