Chystá se luxusní verze LG V35 Signature Edition

Chystá se luxusní verze LG V35 Signature Edition
2018-07-28T18:29:30+02:00
• 28. 7. 2018

Minulý rok jsme se dočkali novinky LG V30, následně došlo na představení modernizované verze LG V30S s přívlastkem ThinQ a nedávno světlo světa spatřil nový top model LG G7 ThinQ. Není to tak dávno, co se objevily informace, že dalším top modelem bude LG V35 ThinQ, přičemž si na LG V40 počkáme nějakou chvíli. Nedávno jsme se dočkali oficiálního představení zmíněného modelu.

Původní model LG V35 ThinQ

Dalo by se říci, že LG V35 ThinQ je pozvolnou evolucí původního modelu LG V30S ThinQ. Lze si například všimnout podobných specifikací, a to i v oblasti rozměrů a hmotnosti. Pokud bychom měli zvýraznit hlavní změny, tak v této novince najdeme nejmodernější procesor od Qualcommu.

Další změna se nachází u sekundárního snímače, kde jsme se dočkali většího počtu megapixelů a menšího úhlu záběru. Přední kamerka také prošla obměnou. Více dramatických změn zde najdeme. Běžný model nabídne 64GB úložiště.

LG V35 Signature Edition již brzy

Do výroby se však nyní chystá nová, luxusní verze. Celý název novinky bude znít LG V35 Signature Edition. Podle zahraniční agentury Asia Business Daily k představení modelu dojde již během příštího měsíce, a to v Soulu. 

Podobného názvu, tedy LG Signature Editon, jsme se dočkali již v loňském prosinci, kdy se na trh dostal model LG V30 v luxusním kabátku za cenu 1 800 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 40 000 Kč bez DPH při kurzu 21,98 Kč za jeden dolar. Model LG Signature Edition se naposledy dočkal skvělé keramické zadní strany. Společnost tehdy vyrobila pouze omezený počet kusů, přesněji 300, přičemž žádný z nich se nikdy nedostal do kamenných obchodů, neboť si jej zákazníci ihned rezervovali. 

Letos se dočkáme další luxusní verze, přesněji LG V35 Signature Edition. Novinka nabídne například operační paměť s kapacitou 6 GB či vnitřní úložiště o velikosti 256 GB s možností rozšíření o dalších 256 GB, a to pomocí microSD karty. Produkt LG V35 Signature Edition bude mimo jiné prodáván společně s příslibem exkluzivního poprodejního servisu, stejně jako dalšími výhodami, jenž mají zaručit skvělé zákaznické zkušenosti.

Prozatím toho více nemáme. Jakmile ale zjistíme více informací, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu. 

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat