Bezdrátová sluchátka I7S za exkluzivní cenu 260 korun na Cafago.com Sponzorovaný článek

Bezdrátová sluchátka I7S za exkluzivní cenu 260 korun na Cafago.com [Sponzorovaný článek]
2018-07-26T07:34:31+02:00
• 26. 7. 2018

V dnešní době už jsou bezdrátová sluchátka téměř nutností, obzvláště pro telefony, které nemají jack. Dnes vám taková sluchátka přinášíme, a to konkrétně bezdrátová sluchátka I7S. Nyní jsou za úžasnou cenu pouhých 260 korun na e-shopu Cafago.com.

Za málo peněz hodně muziky, doslova

Sluchátka I7S se můžou pochlubit exkluzivním designem, který spojuje praktičnost a zároveň pohodlí uživatele. Tato sluchátka váží pouze 4 gramy, takže nebudou zatěžovat vaše uši. To ale neznamená, že by vám při sebemenším pohybu měly vypadnout z uší. Tomu také napomáhá právě absence kabelů, díky čemuž můžete se sluchátky v klidu sportovat, bez strachu z vypadnutí.

Sluchátka vzhledem kvůli jejich bezdrátovému provedení budete muset nabíjet ve speciální nabíječce, která se připojuje na USB kabel. Připojují se k mobilu pomocí Bluetooth verze 4.1. Díky tomu si je můžete užít až na vzdálenost 10 metrů od zařízení. Výrobce také slibuje dlouhou životnost. Vzhledem k ceně sluchátek, nabídnou kvalitní zvuk s hlubokými basy. Na jedno nabití by měla sluchátka vydržet až 4 hodiny poslouchání hudby. Sluchátka nabízejí také vestavěný mikrofon, uživatel s nimi tedy může pohodlně telefonovat.

Tyto sluchátky nyní můžete mít i s nabíjecím boxem za exkluzivní cenu, pouhých 9,99 euro (260 korun) na e-shopu Cafago.com. Stačí při nákupu zadat slevový kupón: L4184PA1 a získáte zmiňovanou cenu. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově omezená.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat