Samsung oznámil model Galaxy J3 (2018) a J7 (2018)

Samsung oznámil model Galaxy J3 (2018) a J7 (2018)
2018-06-16T15:00:28+02:00
• 16. 6. 2018

Společnost Samsung začíná postupně odhalovat dva nejžhavější zástupce mezi telefony ze střední třídy. Obě mobilní novinky budou v portfoliu nahrazovat předchozí generaci a jde konkrétně o zařízení s názvem Galaxy J3 (2018)/Galaxy J7 (2018). První informace přináší zveřejněná oficiální tisková zpráva, která ovšem zmiňuje jen základní prvky výbavy. Až následující dny zřejmě odhalí bližší seznam specifikaci.

Stále v šedém průměru

Modely prošly nevýraznými vylepšeními, proto se dokonce může zdát, že jsou takřka bez rozdílu. Galaxy J3 (2018) nabízí 5palcový HD displej, pod nímž běží čtyřjádrový procesor Exynos 7570 (1,4 GHz), 2GB operační paměť RAM a 16GB interní úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Celkovou výdrž zajistí baterie o velikosti 2 600 mAh. Zatímco vpředu naleznete 5MPx senzor, tak záda nesou 8MPx snímač fotoaparátu.

Informace kolem modelu Galaxy J7 (2018) jsou v podstatě neznámé. Za zmínku stojí alespoň 5,5palcový panel s HD rozlišením nebo 13megapixelový fotoaparát z obou stran. Novinky mají podporovat bezpečnostní řešení Knox a uvnitř pravděpodobně čeká systém Android v předinstalované verzi Oreo. Přestože neznáme žádné prodejní ceny, tak jihokorejský výrobce hodlá zahájit prodej v řádech několika týdnů.

Zdroj: news.samsung.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat