Xiaomi Mi Mix 2s údajně na videu aktualizováno

Xiaomi Mi Mix 2s údajně na videu [aktualizováno]
2018-02-18T09:12:33+02:00
• 17. 2. 2018
3

Aktualizováno 17. 2.

Před týdnem jsme se dozvěděli, jak by měl vypadat novinka Xiaomi Mi Mix 2s. Ta přijde s pozměněným designem – konkrétně došlo k přesunutí kamery do horního pravého rohu, díky čemuž je displej jen mírně narušen. Nyní se objevilo video, které má zachycovat nový top model. Bohužel na něm nejde vidět horní strana a jen demonstruje implementaci gest pro ovládání systému.

Původní článek 11. 2.

Dalo by se říci, že společnost Xiaomi odstartovala trend bezrámečkových mobilů svým modelem Xiaomi Mi Mix (recenze). Ačkoliv se nejednalo o první mobil svého druhu, tak se mu nedá upřít důležitost na trhu. Novinka přišla se zajímavými technologiemi. Následně jsme se dočkali druhé generace, kde jsme mohli zaznamenat větší ústupky, než jen přesunutí přední kamerky. Nyní se ukazují informace a render dalšího pokračování, kde Xiaomi testuje jiný přístup k designu.

K dispozici je jen jeden render, kde lze vidět, že přední kamerka zamířila do pravého horního rohu. Díky tomu Xiaomi nemusí vytvářet výřez v displeji nebo zesilovat horní rámeček. Rozhodně se jedná o lepší volbu, než ji třeba dávat do spodní části mobilu. Zároveň se podařilo docílit ještě většího využití přední strany pro zobrazovací panel.

Co se týče specifikací, můžeme očekávat to nejlepší. O výkon se má starat Snapdragon 845, který by měl mít k dispozici 8 GB operační paměti. Pro data bude připraveno úložiště o velikosti 256 GB. Pravděpodobně se dočkáme i verze s nižší výbavou. Přední strana nabídne 5,99palcový displej. Na další detaily kolem hardwaru si budeme muset počkat.

Otázka je, jestli se jedná o reálný render mobilu, jelikož na něm nejde vidět čtečka otisků prstů. Je pravděpodobné, že je umístěná do displeje, ale pokud ne, tak se Xiaomi bude spoléhat na identifikaci obličeje.

K představení by mělo dojít během veletrhu MWC v Barceloně, kam poprvé vyráží i náš tým, takže se můžete těšit na informace z první ruky.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Vaclav Straka

18. 2. 2018, 7:48

Máte místo top model, rop model

Přemysl Vaculík

VIP 18. 2. 2018, 9:12

Díky, upraveno.

warawuth phaisarn

17. 2. 2018, 18:36

what

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat