Xiaomi Mi Max 2 4G Phablet jako praktický přístroj pro náročnější uživatele sponzorovaný článek

Xiaomi Mi Max 2 4G Phablet jako praktický přístroj pro náročnější uživatele [sponzorovaný článek]
2017-11-24T21:28:07+02:00
• 22. 11. 2017

V dnešní době lidé dbají při výběru zařízení především na praktičnost a funkčnost. Tedy jaké funkce by měl smartphone či jiné zařízení zastupovat. S phabletem Xiaomi Mi Max 2 neuděláte krok vedle. Kombinuje cenově dostupný smartphone a tablet. A to s výkonem a vlastnostmi zařízení střední třídy.

Xiaomi je čínská firma vyrábějící kvalitní cenově dostupná zařízení. Dnes vám nabízíme phablet – kombinaci smatphonu a tabletu, již druhé generace pojmenovaným Xiaomi Mi Max 2. Kombinuje v sobě dvě zařízení za skvělou cenu s 27% slevou.

Xiaomi Mi Max 2 4G – co všechno umí

Začněme tím nejdůležitějším parametrem při výběru takového zařízení a to je displej, potažmo rozlišení a jeho rozměry. Telefon disponuje IPS displejem o rozlišení 1920 x 1080 pixelů, přičemž úhlopříčka displeje dosahuje 6,44 palců (16,36 cm). Hustota displeje 334 ppi. Displej je navíc chráněn sklem Corning Gorilla Glass 3.

Design tohoto phabletu byl vypilován do posledního detailu. Tenká kovová konstrukce zajišťuje perfektní držení, elegantní vzhled a robustnost celého zařízení. Rozměry zařízení činní 17,31 x 8,83 x 0,79 cm. Zařízení je tedy velice tenké. Hmotnost 211 gramů je vyšší než u normálních smartphonů, ale zdaleka se nepřibližuje klasickým tabletům. Phablet přichází ve svěží kovově černé barvě.

Xiaomi Mi Max

Nyní se podíváme do útrob samotného zařízení. Začněme srdcem celého zařízení, tedy procesorem. Ten dodává Qualcomm a jeho název zní Snapdragon 625. Procesor je osmijádrový s taktovací frekvencí 2.0 GHz. Qualcomm vyzdvihuje mezi jeho vlastnostmi například nízkou spotřebu energie či rychlé nabíjení Quick Charge generace číslo 3, který je o 28 % efektivnější než jeho předchozí verze. Díky tomuto procesoru může pracovat Xiaomi Mi Max 2 v pásmu 4G, jehož rychlost stahování dat je až 300 Mbps. Zařízení navíc obsahuje 2 sloty na SIM karty, jeden na microSIM a druhý pro nanoSIM.

Převážnou část výdrže baterie udává onen samotný akumulátor s kapacitou 5300 mAh na bázi Li-Ion, jenž je s výdrží na předních příčkách ve své kategorii. Zachycovat každodenní momenty můžete pomocí zadního fotoaparátu s 12 megapixely a duálním led bleskem. Pro kvalitní selfie fotografie slouží přední 5 megapixelový fotoaparát.

Phablet disponuje konektorem typu C, a v dnešní době již mnohými společnostmi opomíjeným, konektorem na sluchátka jack 3,5 mm. Naopak samozřejmostí je čtečka otisků prstů, která je v tomto případě umístěna prakticky na zadní straně. Zařízení pracuje na operačním systému Android verze  7.1.1 Nougat. Nechybí bluetooth standardu 4.2, FM přijímač, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot. Zabudovaná paměť zařízení vám umožní uložit až 64 GB dat a souborů. Paměť RAM činní 4 GB. Celkovou paměť zařízení si můžete rozšířit pomocí microSD karet velikostí až 256 GB.

Pokud jste náročnější uživatelé, kteří si potrpí na velký displej, kvalitní provedení, dlouhou výdrž baterie a plnohodnotnou funkčnost, můžete si nadělit předčasného Ježíška a tabletofon si samozřejmě můžete zakoupit ZDE. A to za 229,99 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 5 059 korun (z původních 6 486 korun).

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat