Vernee Thor Plus je telefonem za bezkonkurenční cenu sponzorovaný článek

Vernee Thor Plus je telefonem za bezkonkurenční cenu [sponzorovaný článek]
2017-08-20T21:42:34+02:00
• 20. 8. 2017

Řada Thor se orientuje na kompaktnost a praktičnost zařízení. Model Thor Plus je třetím zařízením v této řadě, avšak je prvním, který má větší displej než jeho předchůdci. Oba předchozí Thory měly 5″ displeje, tento model s přívlastkem Plus má 5,5″ displej od Samsungu a kompaktnost, na kterou výrobce u této třídy cíli, je pryč.

Každopádně větší rozměry telefonu umožnily mít v zařízení větší baterii, konkrétně s kapacitou 6200 mAh. A tento skvělý telefon si nyní můžete pořídit na Gearbestu za skvělou cenu 129,9 dolarů, čili necelých 3000 Kč.

Tloušťka těla navíc zůstala pod centimetr a má pouhých 7,9 mm. Váha telefonu naštěstí nepřesahuje 200g hranici, avšak čistá váha 188 gramů bez pouzdra taktéž není žádnou výhrou. Každopádně současné telefony se běžně pohybují ve váhové hranici mezi 140-160 gramy. Dalších pár desítek gramů by nemusel být problém, když výměnou za menší nepohodlí je obrovská kapacita baterie. Výrobce též uvádí, že by telefon měl mít schopnost rychlonabíjení. Bohužel nejsou uvedeny žádné přesnější údaje, jak rychle se zařízení nabíjí.

Telefon poběží na systému VOS (Vernee Operating System), o kterém firma tvrdí, že to je zcela nový systém vybudovaný na základech Androidu 7. Pravděpodobně se však jedná jen o běžně upravenou nástavbu z velké části připomínající čistý Android, jen má pár funkcí navíc, například šetřící e-ink mód.

Vernee Thor Plus je poháněn čipem MetiaTek MTK6753 taktovaným na 1,3 GHz s osmi jádry. Spolu se 3GB RAM a grafickým čipem Mali-T720 MP3 se starají o chod systému. Jde o procesor z loňského roku, který patří na hranici střední a nižší třídy. Fotoaparát je na přední části schopen fotit snímky o velikosti 8 MPx a zadní fotoaparát má 13MPx snímky.

Nezpomeňte, že akce trvápouze do 29. srpna, poté již bude telefon dražší. Tak dokud je za tu skvělou cenu pod 3000 Kč (neplatíte poštovné, ani poplatky na celnici), tak si hopořiďte.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat