Fossil představil hodinky Q Venture a Q Explorist

Fossil představil hodinky Q Venture a Q Explorist
2017-08-21T07:40:40+02:00
• 21. 8. 2017

Produktová série hodinek Q Venture a Q Explorist od společnosti Fossil si vysloužila v pořadí již svou třetí generaci. Výrobce zapracoval na designovém zpracování, které dokonce uzpůsobil pro obě pohlaví. Rozdíl mezi oběma řadami bude hlavně v rozměrech, avšak Q Explorist se stane o něco kvalitnějším doplňkem. Prodejní cena je sice známa, ale platí pouze pro předprodej, takže v konečném výsledku může ještě mírně stoupnout.

U obou hodinek naleznete systém Android Wear v nejnovější verzi 2.0 a jsou založeny na čipové sadě Snapdragon 2100 od Qualcommu. Průměr ciferníku u Q Venture je 42 mm, zatímco Q Explorist potěší až 44 milimetry a bez rozdílu platí tloušťka 12 mm. Kromě většího ciferníku model Q Explorist má dvě tlačítka navíc. Výdrž baterie není úplně přesně známa, ale měla by určitě vydržet celodenní zátěž.

Ze základních funkcí je samozřejmostí možnost měřit počet uražených kroků, celkovou vzdálenost, spálené kalorie nebo zvýšená odolnost IP67, která ale nestačí například pro plavání. Z barevných variant bude k dispozici stříbrné nebo zlaté provedení a uživatelsky vyměnitelný pásek z kovu (příplatek 20 dolarů) či kůže. Prodejní cena hodinek s koženým páskem se v předprodeji pohybuje v rozmezí 255 až 275 dolarů (tj. cca 5 648-6 091 Kč). Odesílání k prvním zákazníků začne od 24. září.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat