Facebook končí s aplikací Groups, služba však ze světa nezmizí

Facebook končí s aplikací Groups, služba však ze světa nezmizí
2017-08-08T07:55:14+02:00
• 8. 8. 2017

Facebook se v posledních měsících snaží veškeré své služby integrovat do jedné jádrové aplikace. Na základě tohoto faktu se firma rozhodla ukončit vývoj aplikace Groups. „Appka“ bude oficiálně odříznuta již 1. září tohoto roku. Pokud nejste hluboko vázáni na služby Facebooku, pak jistě nikoho nepřekvapí, že jste na tuto aplikaci zapomněli – já o její existenci už nějaký ten pátek nevím.

Hlavním důvodem, proč se Facebook rozhodl aplikaci ukončit, je velmi jednoduchý. Společnost se snaží veškeré své služby integrovat do své hlavní aplikace, díky čemuž má dojít ke zlepšení stávajících služeb. Groups samozřejmě ze světa nezmizí, bude pouze součástí oficiální aplikace Facebook.

Na jedné straně je skvělé, že se Facebook snaží zlepšovat své služby a integruje vše s jednou aplikací. Na druhé straně je však hlavní aplikace už natolik nafouknutá, že nikdo neví, jak migrace skupin ovlivní celkový výkon, stabilitu a hlavně přehlednost uživatelského prostředí.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat