Samsung SM-G9298 – nové véčko je na spadnutí

Samsung SM-G9298 – nové véčko je na spadnutí
2017-07-16T10:00:00+02:00
• 16. 7. 2017
1

Po internetu koluje čím dál větší množství informací kolem dalšího telefonu s véčkovou konstrukcí z dílny společnosti Samsung. Chystaný model se zatím skrývá pod kódovým označením SM-G9298 a po úniku uživatelské příručky přes oficiální webové stránky přichází tentokrát na řadu video od neznámého zdroje. Jihokorejský výrobce s největší pravděpodobností uvolní zařízení pouze na mobilní trh v Číně.

Připravovaná novinka nabídne dva Super AMOLED displeje s úhlopříčkou 4,2 palce bez zatím upřesněného rozlišení. Hlavní výkon mu bude asi dodávat čtyřjádrový procesor Snapdragon 821 od Qualcommu po boku grafického čipu Adreno 530 a 4GB operační paměti RAM. O celkovou výdrž se nejspíš postará baterie s kapacitou 2 300 mAm, kterou dobijete i přes bezdrátovou dobíjecí stanici.

Mezi ostatní známé specifikace patří podpora technologie NFC, platební systém Samsung Pay a osobní asistent S Voice, který z nejasného důvodu nepustí ke slovu nejnovější Bixby. Nakonec zůstává otázkou, zda se telefon vůbec objeví v prodeji pod označením W2018, jak naposledy spekulovalo v kuloárech. Více světla do celé situace mohou přinést již následující týdny.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Hošek

16. 7. 2017, 12:39

Stejně se sem nedostane, tak nemá smysl o tom psát…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat