Máme pro vás slevový kupón na 4000 Kč na koloběžku Mijia od Xiaomi sponzorovaný článek

Máme pro vás slevový kupón na 4000 Kč na koloběžku Mijia od Xiaomi [sponzorovaný článek]
2017-07-11T21:00:17+02:00
• 11. 7. 2017
1

Xiaomi si ve spolupráci s obchodem TomTop připravilo akci na elektronickou koloběžku Xiaomi Mijia. Tu nyní můžete pořídit se slevou 60 dolarů, což je v přepočtu sleva převyšující částku 1300 Kč. A to už je značná úspora. Navíc si ušetříte spoustu kroků a tak vás nebudou bolet nohy. Skvělá kombinace, že ano?

Ulehčí chůzi, navíc je i skladná

Na koloběžce Mijia od Xiaomi si můžete uhánět rychlostí až 25 km/h, a to až do vzdálenosti 30 km. Tedy na jedno nabití můžete jezdit hodinu po městě či vesnici, jak se vám zachce. Mijia má navíc skvělou možnost jednoduchého poskládání, takže je v nedostupných zákoutích snadno přenositelná.

Váha 12 kilogramů je obdobná vašemu kolu. Navíc se nemusíte bát ani o svoji bezpečnost, protože Xiaomi koloběžka má duální brzdící systém, který z plné rychlosti zastaví plně do čtyř metrů. Díky speciální funkci obnově energie pomocí kinetické energie tak můžete prodloužit výdrž baterie. Mijia navíc disponuje malým displejem, kde vidíte, kolik baterie vám ještě zbývá.

Pořádná sleva

Šikovná koloběžka nyní stojí dvanáct tisíc korun českých čili 539 amerických dolarů. A díky spolupráci s obchodem TomTop pro vás máme slevový kupón, díky kterému vám bude běžná cena snížena o 160 dolarů. 160 dolarů je necelých 4000 Kč, přesněji 3659 Kč. Při placení nabídky stačí při kroku dva přidat kupón HTYXMMI365 a výsledná cena bude 8690 Kč. A to už se vyplatí. Navíc zásilka bude díky rychlému dodání doručena do 10 dní.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Slevový kód nefunguje

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat