Nokia 8 a 9 unikají v oficiálním videu

Nokia 8 a 9 unikají v oficiálním videu
2017-05-16T22:28:47+02:00
• 17. 5. 2017

Nokia tento týden na našem trhu spustila předprodej svých nových modelů. Trojice novinek nese označení Nokia 3, 5 a 6. Nově uniké propagační video, které dle důvěryhodných zdrojů pochází přímo od Nokie, pak zachycuje hned čtyři modely. Nenachází se v něm však jeden, nýbrž rovnou dva dosud neznámé telefony. S největší pravděpodobností jde o dlouho spekulované modely Nokia 8 a Nokia 9.

Video zachycuje již známé modely 3 a 5. Po jejich boku pak nejspíše pózují již zmíněné chystané modely vyšší třídy, Nokia 8 a 9. Jeden z telefonů disponuje duálním fotoaparátem a lesklými zády, pravděpodobně ze skla. I když jde o nepotvrzené informace, předpokládá se, že právě toto je chystaný top model Nokia 9, který nabídne prémiový design a velice dobrou výbavu. Druhým telefonem je pak buď Nokia 8, nebo o něco slaběji vybavená Nokia 7, což momentálně nelze s jistotou říci.

Zleva: Nokia 9, Nokia 8/7, Nokia 5, Nokia 3

Tak či tak, dle současného pojmenovávacího systému jde s jistotou o lépe vybavený model, než v současnosti nejlepší Nokia 6. Dle dřívějších informací má HMD letos v plánu vypustit celkem sedm telefonů Nokia. Jelikož jsou zatím představené jen tři, lze v brzké době očekávat příchod dalších. Tím se také potvrdí či vyvrátí naše spekulace.

Pokud se výrobci povede opět nabídnout dobré specifikace s korespondující cenovkou, lze očekávat, že o top modely Nokia bude velký zájem. Ať už kvůli kvalitní konstrukci, pravděpodobně přijatelné ceně či přítomnosti čistého Androidu s pravidelnými bezpečnostními aktualizacemi.

Zdroje: androidheadlines.com, droidholic.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat