Google a Samsung – bližší spolupráce kolem hudby a Bixby

Google a Samsung – bližší spolupráce kolem hudby a Bixby
2017-04-21T16:24:52+02:00
• 21. 4. 2017

Společnosti Google a Samsung již v minulosti spolupracovaly na společných projektech. Příkladem může být Galaxy Nexus jakožto referenční zařízení. Ačkoliv některé kroky korejského výrobce vedly spíše pryč od Googlu (vývoj vlastního systému Tizen), tak dnešní novinka je spíše překvapivá.

Bixby

Samsung s uvedením top modelů Galaxy S8 a S8 Plus představil vlastního inteligentního asistenta Bixby. V podstatě to znamená, že na novinkách jsou obsaženy dva současné – od Googlu a od Samsungu. Mohli jsme to brát jako formu revolty Samsungu proti Googlu.

Dnes jsme se ale dozvěděli, že Hudba Google Play bude podporována právě v asistentu Bixby. Díky tomu budou moci uživatelé aktivovat přehrávání přes asistenta od Samsungu. Stačí tedy zadat příkaz, aby byla přehrána taneční hudby a Hudba Google Play se spustí.

Hudba Play

Další novinka, která se týká všech nových zařízení od Samsungu, přináší majitelům výhody v rámci Hudby Google Play. Majitelé smartphonů a tabletů Galaxy získají automaticky tři měsíce neomezeného předplatného Hudby Play.

Další bonus již není časově omezen. Na zařízeních od Samsungu budete moci nahrát do Hudby Play až 100 000 vlastních písniček. Jedná se tak o dvojnásobné množství, než co mají běžní uživatelé k dispozici. Poslední novinka se týká samotné aplikace Hudba Google Play, která se tak stává jedinou pro přehrávání hudby na zařízeních od Samsungu. Jiný přehrávač nebude předinstalován.

Zdroj: blog.google

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat