Instagram nabídne offline mód

Instagram nabídne offline mód
2017-04-21T13:00:26+02:00
• 21. 4. 2017

V beta verzi Instagramu se objevila novinka, která umožní uživatelům používat Instagram i bez přístupu k internetu. Instagram už dříve umožnil ukládat si jednotlivé příspěvky, které jsou dostupné offline. Nový mód uživatelé využijí především v místech, kde nejsou připojeni k síti.

Hendri, software inženýr Instagramu, na konferenci Facebooku F8 odtajnil nové offline funkce a způsob, jakým je do aplikace zakomponovali. S offline podporou si budete moci prohlížet profily a příspěvky. Dokonce můžete komentovat fotografie i videa, která jste dříve navštívili. Kromě toho lze začít sledovat a nebo zrušit sledování u jednotlivých profilů. Vše se uloží, a jakmile budete opět připojeni k internetu, načtou se veškeré úkony, které jste provedli, když jste byli offline.

Offline mód umožňuje Podpora čtení

Kromě těchto novinek je k dispozici také vyhledávání, aktivita uživatelů, které sledujete, a prohlížení vlastního profilu. To umožňuje využívání Podpory čtení, která vývojářům Instagramu umožnila odemknout offline odběr, který efektivně ukládá obsah v zazipované verzi. Kromě Podpory čtení je nově implementována i Podpora psaní, která vytváří rozhraní „Pending Action Store“ a Pending Action manažer. Díky Podpoře psaní tedy bude aplikace schopna přečíst uložený obsah z offline módu a provést dané úkony online. Více o těchto zdrojích můžete zjistit na těchto stránkách.

Offline podpora je momentálně dostupná pouze v beta verzi. Mezi testery se můžete zařadit i vy přes beta program, který je dostupný na Google Play. Očekává se, že se v nejbližší době objeví i ve stabilní verzi.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Je mi 22 let a studuji Tělovýchovu+žurnalistiku v Olomouci. Mezi mé největší koníčky patří sport. Především ale fotbal a posilování. Rád jezdím na kole, plavu a běhám, baví mě i zimní sporty jako lyžování a hokej. Rovněž se zajímám o zdravý životní styl. Pochopitelně se zajímám i mobilní telefony.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat