MMA Federation – nová hra z bojového prostředí pro iOS a Android

MMA Federation – nová hra z bojového prostředí pro iOS a Android
2016-11-28T10:10:22+02:00
• 28. 11. 2016

Bojové hry patří mezi velmi oblíbené žánry. Ať již se jedná o Sci-fi Tekken či reálné zápasy v kleci. Nyní si můžete zahrát další zajímavou hru z prostředí MMA. Nečekejte však důraz na naprostou simulaci reality, nicméně zábavy je k dispozici dostatek.

Hra MMA Federation vás zavede do zápasnické klece, kde budete mít jediný úkol, který spočívá v eliminaci vašeho soupeře. Nic překvapivého, jedná se však o velice zábavnou formu, protože máte k dispozici mnoho možností, jakým stylem hrát. Váš bojovník nebude mít ze začátku příliš síly na jednoduchý boj, ale díky možnosti jeho tréninku mu dané schopnosti můžete natrénovat.

screen520x924-1 screen520x924-2

Svého svěřence nebudete pouze trénovat a vylepšovat jeho schopnosti, využít můžete i úpravu jeho vizáže. Na bojovníka lze umístit různá tetování, změnit jeho oblečení a další. Tím, že jste postupem času lepší a lepší, získáte i nové techniky boje. Učíte se například páky, anebo různě účinné údery. Každý z pohybů lze vylepšovat, takže se nemusíte obávat, že byste zůstali po pár vylepšeních bez novinek.

screen520x924 screen520x924-3

V každém zápase můžete vyhrát třemi způsoby, buď se udržíte včetně vašeho soupeře a rozhodnou body, anebo ho nelítostně dostanete na zem (TKO a KO). A zcela nejlepší informací je to, že budete moci hrát i proti soupeřům online.

MMA Federation si můžete stáhnout pro svůj telefon a tablet s operačním systémem Android a iOS. K dispozici je zdarma.

logo-app MMA Federation 360 Studios Zdarma ANDROID

Zdroj: androidguys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat