Xiaomi odhalilo Redmi 3S Plus

Xiaomi odhalilo Redmi 3S Plus
2016-10-03T08:55:31+02:00
• 3. 10. 2016
2

Série Redmi se dočkala dalšího rozšíření o jeden model. Společnost Xiaomi do ní tentokrát zařadila novinku s označením Redmi 3S Plus, kterou postaví za již dostupná zařízení, což jsou Redmi 3S, Redmi 3S Prime nebo Redmi 3S Pro. Čínský výrobce si snad začal brát příklad z konkurenčního Samsungu, protože nejeden uživatel se začíná ztrácet ve všech konfiguracích. Nový Redmi 3S Plus prošel jen drobnou změnu v části hardwaru.

redmi-3s-plus

Součástí výbavy je pětipalcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů, který pohání osmijádrový procesor Snapdragon 430 od Qualcommu běžící pod taktovací frekvencí 1,4 GHz a 2GB operační paměť RAM. Uživatelská paměť má velikost 32 GB, ale rozšíření zajišťuje slot pro paměťové microSD karty. Celkovou výdrž bude mít pod kontrolou baterie o velikosti 4 100 mAh, u níž výrobce slibuje až dvoudenní výdrž za plného provozu.

Zadní část získala 13megapixelový senzor fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou a samozřejmě také snímač otisků prstů. Mezi zbývající prvky výbavy ještě patří podpora sítí 4. generace, funkce dual-SIM, přední 5megapixelová kamerka či systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow zabalený do podoby známého rozhraní MIUI. Nakonec prodejní cena začíná na hranici 142 dolarů (tj. cca 3 413 Kč).

Zdroj: gadgets.ndtv.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Pavlík Houška

3. 10. 2016, 15:58

a verze se 3gb ram nebude..??

Petr Hošek

3. 10. 2016, 15:48

Krásná cena, jako vždy…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat