Oppo chystá nový model R9S

Oppo chystá nový model R9S
2016-10-09T10:43:13+02:00
• 19. 8. 2016

Čínský telekomunikační úřad TENAA má na krku další únik informací o připravovaném modelu. Dnes se mu nevyhnula společnost Oppo, která s největší pravděpodobností chystá nový přírůstek do série zařízení R9. Avšak množství známých specifikací není v tuto chvíli nijak velké ve srovnání s jinými zprávami od stejného zdroje. Čínský výrobce by měl ve vybraných částech provést mírná vylepšení oproti základní verzi R9.

Oppo R9S

Telefon skrývající se zatím jen pod kódovým označením OPPO R9km bude nejspíš model R9S, o němž zároveň neslyšíme poprvé v horizontu posledních několika měsíců. Designové zpracování asi převezme od své původní předlohy a u stránky hardwaru je potvrzena jen dvojice prvků. Prvním dílem do skládačky bude osmijádrový procesor Snapdragon 625 od Qualcommu, kterému náleží grafický čip Adreno 506 nebo podpora sítí 4. generace (cat. 7).

Druhou jistou specifikací je rychlé nabíjení Super VOOC uvedené společností Oppo začátkem tohoto roku. Zařízení se má dostat na výrobní linky v měsíci září, takže větší aktivita kolem tohoto modelu může začít ještě koncem září s tím, že oficiální prodej by se rozjel v říjnu či do konce roku. Více bližších informací lze určitě navíc očekávat z tradičních benchmark testů – GFXBench, AnTuTu, GeekBench.

Oppo R9S TENAA

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat