Leagoo T1 Plus – 5,5palcový elegán v předprodeji sponzorovaný článek

Leagoo T1 Plus – 5,5palcový elegán v předprodeji [sponzorovaný článek]
2016-08-14T13:30:33+02:00
• 14. 8. 2016

Leagoo opět přichází s novým smartphonem, který se tak zařadí do již celkem široké nabídky všelijakých telefonů z různých cenových kategorií. Řeč je o modelu Leagoo T1 Plus, který disponuje 5,5palcovým HD displejem, momentálně je v předprodeji a objednávky se začnou rozesílat 25. srpna.

Leagoo T1 Plus

Výrobce telefon označuje jako fotografický, přičemž zadní fotoaparát nabízí rozlišení 13 MPx. Samotný senzor má rozlišení 8 MPx a vyšší hodnoty je dosaženo interpolací. Stejně dobře vybavená je pak i přední strana. Samozřejmostí je přisvětlovací LED dioda na obou stranách. Tělo telefonu je z 88 % kovové a na tloušťku má jen 7,5 mm. I do takto tenkého těla se výrobci podařilo vměstnat senzor otisků prstů, kterým telefon odemknete za 0,19 sekundy.

Zmíněný 5,5″ displej je krytý sklem Gorilla Glass 4 s 2.5D úpravou. Mezi jeho přednosti má patřit redukce dopadajícího světla a tím i zamezení nepříjemných odlesků. Živé barvy by také měly přispět k dobrému požitku z používání. Procesor je čtyřjádrový MT6737 a doplňují jej ještě 3 GB paměti RAM a 16GB úložiště. Jako vždy přináší Leagoo podporu dvou SIM karet, u obou lze rovněž využít 4G LTE.

Leagoo T1 Plus

Telefon je momentálně v předprodeji v obchodech GearBest a Everbuying za cenu 109,99 dolarů, což je v přepočtu zhruba 2 660 korun. Cena po předprodeji bude činit 129,99 dolarů, tedy v přepočtu o 485 korun více. Za tuto cenu se tedy jedná o velice lákavou nabídku. Pokud jste však příznivci menších a odolnějších zařízení, nabízí Leagoo ještě svůj levnější model Leagoo M5, který je k dostání za 69,99 dolarů, což je 1 690 korun.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat