Huawei oficiálně představil model G9 Plus

Huawei oficiálně představil model G9 Plus
2016-08-19T16:30:40+02:00
• 19. 8. 2016

Nový model G9 Plus ze stáje společnosti Huawei byl oficiálně představen a v souvislosti s tím byla spuštěna možnost registrace pro první zájemce. Novinka se až nápadně podobá mobilnímu zařízení s názvem Maimang 5, které čínský výrobce odhalil už v předchozím měsíci. Dnes uvedený telefon získal dostatečně výkonnou sestavu. Každopádně nároční uživatelé uvítají druhou variantu s vylepšenými prvky u hardwaru.

Huawei G9 Plus

Přední část zabírá 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a 5megapixelová kamerka na selfie záznamy. Základem uvnitř se stal osmijádrový procesor Snapdragon 625 od Qualcommu včetně grafického čipu Adreno 506. Dále je na výběr 3GB operační paměť RAM s 32GB úložištěm nebo větší 4GB operační paměť RAM s 64GB interním úložištěm. Tělo konstrukce má tloušťku 7,3 mm a váží rovných 160 gramů.

Fotografie pořídíte 16megapixelovým senzorem vybavený optickou stabilizací obrazu. Vše doplní dvojice LED diod pro přisvětlení snímků. Výbava pokračuje 3 340mAh baterií nebo snímačem otisků prstů. Uživatelským prostředím doprovodí systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow skrytý pod známou nadstavbou EMUI 4.1. Prodej bude zahájen 25. srpna za cenu od 2 399 jüanů za verzi 3GB RAM/32 GB (tj. cca 8 613 Kč). Vyšší verze nemá stanovenou cenu.

Huawei G9 Plus (2) Huawei G9 Plus (3)

Zdroj: phoneradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat