Gionee M6 Mini prošel testem u TENAA

Gionee M6 Mini prošel testem u TENAA
2016-08-10T15:01:40+02:00
• 10. 8. 2016

Na konci minulého měsíce jsme byli svědky oficiálního představení dlouho vzpomínaných modelů M6/M6 Plus. Čínští úředníci vydávající certifikace telekomunikačním zařízením nyní udělili zelenou modelu M6 Mini. Třetí zástupce z nové generace nezíská velkokapacitní baterií jako všichni jeho předchůdci, ale taky rozhodně nebude k zahození. Čínský výrobce doposud neprozradil žádnou informaci kolem prodejní ceny či data představení.

M6 Mini

Chystaný Gionee M6 Mini má disponovat 5,3palcovým displejem s HD rozlišením, pod kterým poběží osmijádrový procesor od neznámého dodavatele na taktovací frekvenci 1,5 GHz a 3GB operační paměť RAM. Uživatelská data zamíří do 32GB úložiště podporujícího paměťové microSD karty do neupřesněné velikosti. Celá konstrukce telefonu údajně měří 149 x 73,3 x 8,2 mm při udané hmotnosti 170 gramů.

Záda budou opatřena 13megapixelovým senzorem fotoaparátu, LED diodou pro přisvětlení snímků a 4 000mAh baterií. Softwarovým prostředím doprovodí systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Mezi ostatní seznam specifikací patří přední 5megapixelová kamerka či podpora sítí 4. generace. Podle zveřejněných snímků bychom se mohli přiklánět k odolnější kovové konstrukci, což mají také poslední novinky M6/M6 Plus.

Zdroj: techupdate3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat