AirWatch Express – řešení pro správu mobilních zařízení od VMware

AirWatch Express – řešení pro správu mobilních zařízení od VMware
2016-08-18T07:25:36+02:00
• 18. 8. 2016

VMware dnes spustilo službu AirWatch Express, která má nabídnout firmám pohodlnější a především jednodušší správu mobilních zařízení. Aplikace má nabídnout podnikům všech velikostí efektivně zprovozňovat a spravovat nová zařízení. Zároveň lze pomocí AirWatch Express jednoduše nastavit přístup k emailovým účtům, nastavit Wi-Fi sítě a samozřejmě instalovat důležité aplikace.

AirWatch Express se snaží zaujmout cenovou dostupností. Správa jednoho zařízení vyjde podnik v přepočtu na 60 korun měsíčně. Pro celou řadu podniků je otázka bezpečnosti velmi důležitým tématem. A v dnešní době je rozhodně třeba věnovat čas zabezpečení svým mobilních přístrojů zaměstnanců.

vmw-logo-airwatch

Aplikace nevyžaduje ke svému správnému chodu určité speciální znalosti. Její výhoda tkví právě v jednoduchosti. Zároveň je možné spravovat zařízení s nejrozšířenějšími operačními systémy dneška – iOS, MacOS, Android a Windows 10.

Blake Brannon, viceprezident společnosti VMWare, označuje mobilní přístroje za primární výpočetní zařízení pro celou řadu podniků. Zároveň dodává, že samotná správa mobilních zařízení (MDM) může být časově náročná a komplikovaná. A právě proto se VMware rozhodlo na AirWatch Express zapracovat.

Blake-Brannon-Airwatch1-1350x900

Blake Brannon, Foto: Sprint Business

Jedná se tak o první krok v rámci zabezpečení mobilních zařízení. Podniky s většími nároky samozřejmě mohou přejít na jiné produkty řady AirWatch. Bližší informace o celé službě naleznete na oficiálních stránkách AirWatch Express.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat