Slevová akce v obchodu Gear Best sponzorovaný článek

Slevová akce v obchodu Gear Best [sponzorovaný článek]
2016-07-30T15:29:04+02:00
• 29. 7. 2016
1

Už delší dobu jsme se nepodívali na akci, která by uživateli přinesla opravdu dobrou nabídku zlevněných produktů. Že je slevových akcí dost? Slevových akcí není nikdy dost! A proto se dnes na jednu podíváme. Nenese žádný speciální název, ačkoliv se jedná spíše o doprodej aktuálních skladových zásob, s nimiž se Gear Best potřebuje vypořádat. Pojďme si ukázat, co by nás mohlo zajímat.

let-deal

Už na prvním obrázku vidíme, oč by přesně mělo běžet. Obchod se snaží poskytnout uživatelům mnoho produktů a to pod hranicí 10 $, což je v přepočtu přibližně 250 Kč. Výrobků je v akci samozřejmě celá řada a značná část převyšuje výše avizovanou cenovou hranici. Nicméně pokud hledáte doplňky ke svým chytrým zařízením, určitě si i vy najdete to své.

Co se ovšem zbytku týká, už bylo řečeno, že se jedná o doprodej skladových zásob. Tudíž například Xiaomi Redmi Note 3 získalo slevu, oproti běžným cenám u nás, více jak 1000 Kč. A to se zmiňujeme pouze o jednom z mnoha zařízení, jež jsou momentálně ve slevě k dispozici. Čekají na vás další chytré telefony, tablety, hodinky, kartáče, kontroléry a mnoho a mnoho dalšího.

let-deal-2

Vedení obchodu si též uvědomilo, že sklad v Evropě je velmi žádaný a dočkáváme se tak doprodeje produktů, jenž jsou uloženy ve skladech ve Velké Británii. Akce nepotrvá věčně a některá zařízení jsou už nyní v limitovaném počtu, kvůli zbavování se zásob. Pokud vás tak slevová akce internetového obchodu Gear Best zaujala, můžete si prohlédnout stránku akcí, kde se o dalších můžete dozvědět více.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Coz o to slev je dost jenze ne vse se da poslat do cz.Pripada mi to jako by vse zacali posilat z Hong Kongu a to jeste jakou si silenou postou(kde je post nl atd.) ktera rovno na zasilku da cz nalepku ze zbozi nesplnuje blablabla coz celniky potesi tak ze se ptam co se deje ???

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat