Vernee Apollo Lite dobývá svět sponzorovaný článek

Vernee Apollo Lite dobývá svět [sponzorovaný článek]
2016-06-15T06:45:47+02:00
• 15. 6. 2016

Ať už se jedná o menší či větší korporátní společnost vyrábějící svá vlastní chytrá zařízení, je občas problém, obzvláště pro obyčejné uživatele, získat některé modely z těch nabízených. Pokud se pak podíváme na ty levné čínské top modely, je prakticky nemožné se k drtivé většině z nich dostat jinak než na internetových obchodech v Číně, které si vybírá samotný výrobce.

20160607-01

 

To je v podstatě ještě dobrá cesta, jelikož by si přeci výrobce nezvolil jen tak kdejakého přeprodejce. Dnes se však budeme bavit o modelu Vernee Apollo Lite, který poměrně zdatně konkuruje jak cenou, tak i výbavou, tolik věhlasným top modelům gigantických společností, jejichž dosah se tyčí nad více než jeden kontinent. Což není pro menší, i třebas začínající společnosti, dobré.

Avšak model Apollo Lite trochu vyčnívá. Čím přesně? Například nabízí uživatelům SoC od MediaTeku – Helio. Jedná se o velmi výkonný procesor, který se jistě bude uživateli hodit. Na přední straně najdeme 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, senzory a 5MPx kamera.  Zadní strana ukrývá 16MPx hlavní fotoaparát, duální přisvětlovací diodu a velmi rychlou čtečku otisku prstů.

Pod celokovovým šasi se ukrývá 4GB operační paměť, 32GB interní úložiště, které lze rozšířit o dalších 128 GB. Dále zde má uživatel k dispozici baterii o kapacitě 3180 mAh, což by mělo vystačit na minimálně jeden den při plném zatížení zařízení. Nicméně při inteligentním užívání a zapnutých programech pro šetření energie lze dosáhnout až dvou dnů bez větších problémů.

Co se ostatních částí telefonu týká, jako systém je zvolen Android 6.0 Marshmallow i se všemi funkcemi, podpora sítí také postačuje i pro více než běžný provoz. Samozřejmostí je Bluetooth verze 4, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n a důležité je i zmínit LTE, které nabízí i frekvenci 800 MHz. Trochu může zamrzet váha 175 gramů. Naštěstí cena potěší. Činí totiž 200 $ (~ 4800 Kč), pokud použijete speciální kupón – detaily najdete na stránkách výrobce vernee.cc.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat