Lumigon T3 – kamera s nočním viděním má být tahákem

Lumigon T3 – kamera s nočním viděním má být tahákem
2016-06-11T08:30:47+02:00
• 11. 6. 2016

Poslední model Lumigon T2 HD z konce března v portfoliu doplňuje další zajímavý přírůstek. Rodinu chytrých telefonů rozšiřuje malý výrobce z Dánska tentokrát o zařízení s názvem T3. Opět se můžeme těšit na výjimečný design, k němuž společnost Lumigon připojila velmi zajímavou vychytávku. U tohoto telefonu totiž vůbec poprvé vyzkoušíte fotoaparát s nočním viděním. Celá technologie hlavně nekopíruje termovizní kamerku z modelu S60 od Caterpillaru.

Lumigon T3 (1) Lumigon T3 (5)

Lumigon T3 do čela získal 4,8palcový Super AMOLED displej s HD rozlišením, který chrání Gorilla Glass 4 a taky sklolaminát pro mimořádnou odolnost. Hardwarová stránka zahrnuje osmijádrový procesor o taktovací frekvenci 2,2 GHz, 3GB operační paměť RAM a plně dostačující 128GB úložiště. Při jeho výrobě byla použita kvalitní nerezová ocel třídy 316L. Samozřejmostí je odolnost vůči vodě či prachu, ačkoliv bez uvedeného IP ohodnocení.

Lumigon T3 (2) Lumigon T3 (4)

Za nočním viděním stojí navíc přidaný 4MPx senzor se dvěma infračervenými LED diodami, čili fotografování za úplné tmy nemá být žádný problém. Výbava pokračuje 13megapixelovým fotoaparátem, přední 5MPx kamerkou s LED bleskem, systémem Android 6.0 Marshmallow, funkcí dual-SIM, čtečkou otisků prstů, šifrovanou komunikací nebo stereo reproduktory. Nekonečný výčet lze podtrhnout dodávanými sluchátky podporující hudbu ve formátu 24-bit/192 kHz.

Lumigon T3 (3) Lumigon T3 (6)

Základní model v černém, bílém, oranžovém provedení si pořídíte za 925 dolarů (tj. cca 22 074 Kč). Vyšší varianty z 24karátového zlata, bílého zlata či s diamanty začínají až u hranice 1 200 dolarů (tj. cca 28 636 Kč).

Lumigon T3 (7)

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat