Samsung Galaxy C5 na fotografiích

Samsung Galaxy C5 na fotografiích
2016-05-09T07:20:47+02:00
• 9. 5. 2016

Nová modelová řada C u společnosti Samsung se začíná více rýsovat do jasnější podoby. Za poslední týdny unikly spíše jen informace v papírově podobě, které až teď rozšiřují první skutečné fotografie včetně očekávaných specifikací. Odhalený telefon nesoucí kódové označení SM-C5000 by měl přijít pod názvem Galaxy C5 a designovým zpracování nebude mít daleko od posledních zařízení od tchajwanského HTC.

Samsung Galaxy C5 (1) Samsung Galaxy C5 (4)

Snímky potvrzují předchozí spekulace, a to celé tělo vyrobené z odolné slitiny hliníku nebo s velmi přijatelnou tloušťkou. Konečně jihokorejský výrobce vystřídá pomalu stereotypní plast či vynechá prémiové sklo z nejvyšších modelů. Co se týče jeho výbavy, k dispozici bude 5,2palcový displej s Full HD rozlišením. Výkon mu dodá osmijádrový procesor Snapdragon 617 od Qualcommu po boku grafického čipu Adreno 405.

Mezi další prvky výbavy má patřit 4GB operační paměť RAM, dvojice LED diod vzadu nebo systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Jihokorejský výrobce pravděpodobně spustí oficiálně prodej pouze na čínském trhu. Nicméně do budoucna není vyloučeno postupné rozšiřování dostupnosti. Nakonec zbývá dodat to, že Galaxy C5 nebude jedináčkem. Očekává se minimálně Galaxy C7.

Samsung Galaxy C5 (3) Samsung Galaxy C5 (2)

Zdroj: nowhereelse.fr

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat