Moto G4 na renderech aktualizováno

Moto G4 na renderech [aktualizováno]
2016-05-16T17:05:30+02:00
• 16. 5. 2016
2

Aktualizováno 16. 5.

9. června bychom měli přivítat novinky pod značkou Moto od společnosti Lenovo. Spekuluje se hned o několika modelech, přičemž se v poslední době nejvíce zmiňuje právě G4. Evan Blass nám opět poskytuje rendery ještě před představením.

CgcF3GCWEAA_VNn CiZYFxGWwAIZvpm

Levý obrázek má patřit modelu G4 Plus, přičemž ten pravý by měl znázorňovat menší model nazvaný jen G4.

Kromě toho očekáváme příchod nových top modelů Moto X, které by měly vynikat modulárností, jak naznačují poslední úniky.

Aktualizováno 19. 4.

Představení Moto G čtvrté generace se očividně blíží, jelikož se objevují fotografie a informace častěji. Nyní zde máme první pohled na zařízení ze stáje Moto. Pravděpodobně se jedná o jeden z prototypů Moto G, u kterého chybí čtečka otisků prstů pod displejem.

Aktualizováno 18. 4.

Zatím jsme zde měli poměrně nekvalitní snímek spodní části připravovaného modelu Moto G čtvrté generace. Nyní se objevily dvě fotografie, na kterých má být právě uvedený smartphone. Přední strana tedy bude disponovat čtečkou otisků prstů, což již bylo potvrzeno Lenovem, že Moto G nabídnou tuto vymoženost. Taktéž si lze všimnout otvoru zřejmě pro mikrofon. Zadní strana disponuje logem Moto, foťákem, LED bleskem a také laserovým ostřením.

gsmarena_001 gsmarena_002 (1)

Původní článek 16. 4.

Už v příštím týdnu se máme dozvědět kompletní informace o příchodu značky mobilů Moto na náš trh, které jsou nyní vedeny jako produkty Lenova, byť Motorola stále má co říci. Mezitím se začínají objevovat spekulace kolem nadcházející generace smartphonu Moto G, tentokrát ale s názvem Moto G4 Plus, jak uvádí Evan Blass známý jako @evleaks.

Kromě názvu zveřejnil velmi nekvalitní obrázek ukazující jen část chystaného smartphonu. Konkrétně se máme dívat na spodní část přední strany, na které je jednoznačně vidět tlačítko. Dá se tedy předpokládat, že bude obsahovat čtečku otisků prstů.

Moto G4 Plus

Pokud se tato spekulace potvrdí, tak zklameme ty, kteří očekávali návrat stereo reproduktorů na přední stranu, jako to bylo u předcházející generace. Dále se spekuluje, že slovíčko Plus má evokovat použití většího displeje. Na další informace si budeme muset počkat, v tuto chvíli neznáme ani přibližné datum představení.

Zdroje: technobuffalo.com, gsmarena.com, droid-life.com, androidandme.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ale jde…

Petr Vybíral

17. 4. 2016, 6:40

Článek nejde načíst v aplikaci pro Android.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat