Oko hrátky, dyslexie – zábavné učení pro děti s dyslexií

Oko hrátky, dyslexie – zábavné učení pro děti s dyslexií
2016-03-20T13:40:34+02:00
• 20. 3. 2016

České studio pro vývoj výukových projektů stojí za několika dětem prospěšnými aplikacemi. Jednou z dalších takových je Oko hrátky, dyslexie.

Tato aplikace poslouží hlavně dětem s dyslexií a oslabeným zrakovým vnímáním. Můžete tak dítěti pomoci, učit se zábavně a přitom velmi účinně. Dítěti se bude hra nejvíce líbit ve věku od 3 do 7 let. Uvnitř naleznete celkem 4 úrovně a zvolíte si ji přesně podle svých potřeb. Hraní je zábavné, protože si můžete vybrat hned několik módů hraní. Zapnout se dá například překrývání obrázků, hledání stejného obrázku a vložení jej do vagónku, ale i označování stejného z písmenek v tabulce.

unnamed (1)_result unnamed_result

Během hry se úrovně postupně ztěžují, aby se hráč pomalu, ale jistě zlepšoval. Těžší je hra například v tom, že se obrázky začnou otáčet apod. Osobně se mi na hře velmi líbí rozmanitost obrázků, přičemž se jedná o velmi nápadité vzory. Jsou to zvířátka, různé nářadí anebo motorová vozidla, jako je motorka a auto.

unnamed (4)_result unnamed (3)_result

Oko hrátky, dyslexie není jen tak ledajaká hra, ale má své pevné základy podle paní  logopedky Mgr. Gabriely Solné. Po každé splněné úrovni se hráč dočká zasloužené odměny.

unnamed (5)_result

Oko hrátky, dyslexie je ke stažení pro operační systém Android zdarma.

logo-app Oko hrátky, Dyslexie, cvičení PMQ SOFTWARE Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat