iPhone SE – uživatelům v Číně se líbí, předprodeje stoupají

iPhone SE – uživatelům v Číně se líbí, předprodeje stoupají
2016-03-30T07:50:14+02:00
• 30. 3. 2016
3

Až do samotného představené kolovaly internetem zvěsti ohledně nově představeného 4palcového chytré telefonu, tedy iPhonu SE. Jedná se o nejnovější telefon společnosti Apple, který disponuje i novými komponentami v těle staršího modelu, což si značná část uživatelů i přála. Ihned byly spuštěny předobjednávky a hádejte co, v Číně jsou čísla opět trochu vyšší.

gsmarena_001

O jakém číslo se vlastně bavíme? Předobjednávek na čínském trhu je vždy velké množství a nyní se číslo vyšplhalo až na 3,4 milionu jednotek. Má to však jednu vadu na kráse. Ačkoliv si telefon uživatelé předobjednají, platí jej až na místě, kde si telefon převezmou. Což s sebou nese i fakt, že na některé se nemusí dostat. Tito uživatelé si budou muset počkat na další vlnu.

Nicméně to nijak neovlivňuje tak velké číslo a přeci jen, továrny jsou především v Asii a konkrétně Číně, tudíž nebude tak velký problém dát zákazníkům, co chtějí. Na druhou stranu je až fascinující, kolik lidí je ochotno si telefon předobjednat bez jakékoliv záruky, že jej dostanou například. Uvidíme, jaká čísla budou finální a zda se bude opravdu jednat o menší trhák letošního roku.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

toto koho zaujima?….

Lukáš Vála

30. 3. 2016, 8:19

nikdy nepochopím tuhle manii.. z něčeho tak průměrného za cenu top a lidé šílí.. No to je asi jako potraviny sračka co by ani prase nezralo lidem nasadíme cenu a oni nám utrahají ruce

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat