Alcatel nasadí Windows 10 do nového Idol 4 Pro

Alcatel nasadí Windows 10 do nového Idol 4 Pro
2016-03-22T17:20:24+02:00
• 21. 3. 2016
1

Operační systém Windows 10 má nakročeno do dalšího nadějného telefonu, se kterým tentokrát počítají plány u společnosti Alcatel. Připravované zařízení by mělo údajně vycházet ze současně dostupného modelu Idol 4s a v konečném výsledku ponese název Idol 4 Pro. Čínský výrobce doposud neprozradil příliš mnoho informací. Nicméně grafický benchmark GFX Bench odhalil možné specifikace. Ty tak doplňují již dříve uniklé obrázky.

Alcatel-Idol-Pro

V čele zaujme místo 6palcový displej s rozlišením 1 080 x 1 920 pixelů. Hardwarovou část zastoupí čtyřjádrový procesor Snapdragon 820 od Qualcommu po boku grafického čipu Adreno 530. I když u paměti RAM je udána kapacita 2 GB, tak rozhodně nelze vyloučit velikost 3 nebo 4 GB. Uživatelským datům bude patřit 64GB úložiště. Vpředu nebude chybět 9megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky.

Zadní část zabere 20megapixelový fotoaparát a minimálně jedna přisvětlovací LED dioda. Jak bylo zmíněno už v úvodu, tak operační systém zajistí Microsoft s Windowsem 10. Předchozí úniky dodávají podporu funkce Continuum. K telefonu přes Display Dock tedy připojíte monitor, klávesnici a myš pro plnohodnotnější práci. Prodejní cena ani dostupnost zařízení není zatím známa. Ve Spojených státech se má postarat o distribuci operátor T-Mobile.

GFX Bench Idol 4 Pro

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Aleš Fáber

21. 3. 2016, 14:24

To je perfektné ale z vlastnej skúsenosti by som si Alcatel už nikdy nekúpil.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat