Samsung Galaxy Tab A 7.0 – 7 palců a žádný S Pen

Samsung Galaxy Tab A 7.0 – 7 palců a žádný S Pen
2016-02-23T10:20:47+02:00
• 23. 2. 2016

Velký rozruch kolem připravovaných modelů Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge alespoň na chvíli utišuje další uniklá novinka ze stáje Samsung. Tentokrát se jedná o zařízení v podobě tabletu, které by mělo dorazit pod názvem Galaxy Tab A 7.0. Jihokorejský výrobce neuhlídal jak jeho možnou podobu, tak ani nejdůležitější specifikace. Díky nim si bude stále udržovat zařazení do střední třídy, ale vysoká prodejní cena mu nepředpovídá příliš velký úspěch.

Samsung Galaxy Tab A 7 (1) Samsung Galaxy Tab A 7 (2)

Displej s úhlopříčkou 7 palců se pochlubí rozlišením 1 280 x 800 pixelů. Hardwarovou stránku posvětí čtyřjádrový procesor Exynos 3475 z vlastní dílny taktovaný na frekvenci 1,3 GHz po boku 1,5GB operační paměti RAM. Celkovou výdrž zajistí baterie s kapacitou 4 000 mAh. Podle posledních informací nebude součástí prodejního balení stylus S Pen a tablet se prodeji objeví ve dvou klasických variantách.

Modelové označení SM-T280 bude jen WiFi verze a označení SM-T285 dostane navíc slot pro datovou SIM kartu. Na prodejní pulty dorazí SM-T280 za cenu okolo 189 dolarů (tj. cca 4 589 Kč), zatímco SM-T285 pořídíte za 245 dolarů (tj. cca 5 948 Kč). K oficiálnímu představení zřejmě dojde na přelomu března a dubna. Ovšem nemůžeme vyloučit, že barcelonský veletrh MWC nepřinese první ověřené informace.

Samsung Galaxy Tab A 7 (4) Samsung Galaxy Tab A 7 (3)

Zdroj: winfuture.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat