OnePlus X již navždy bez pozvánky

OnePlus X již navždy bez pozvánky
2016-01-29T07:00:40+02:00
• 29. 1. 2016

Výrobce OnePlus na svém blogu oznámil, že jeho nejnovější model, OnePlus X, je s okamžitou platností již na vždy k dostání bez pozvánky. Zakoupit si ho tedy může kdokoliv, na koho se ještě v pořadí pozvánkového systému nedostala řada. Důvod je zřejmý, o zařízení je velký zájem a pozvánky jen zpomalují prodej tohoto modelu, který nabízí opravdu dobrý poměr cena/výkon a na trhu není příliš zařízení, která by mu mohla v této cenové kategorii konkurovat.

no_invite_Forum

Již před pár týdny se čínský výrobce rozhodl uvolnit model X k volnému prodeji alespoň každé úterý, jeden den v týdnu měli tedy případní zájemci možnost zakoupit telefon bez nutnosti vlastnictví speciálního kódu k zakoupení. S narůstajícím zájmem se tedy OnePlus postupně dopracoval až k úplnému zrušení pozvánek.

U modelů OnePlus One a OnePlus 2 byl pozvánkový systém časem také zrušen, nedošlo k tomu ovšem tak brzy po představení, jako u OnePlus X. První model byl k volnému prodeji uvolněn až po roce od představení, u jeho nástupce to trvalo jen čtyři měsíce a poslední model se pozvánek definitivně zbavil pouhé tři měsíce po uvedení do prodeje. Dle výrobce by měl tento trend i nadále pokračovat a časem bychom se možná mohli dočkat i chvíle, kdy telefon bude bez pozvánky k dispozici již od samého počátku prodeje.

WP_20160110_15_43_47_Pro

Zrušení pozvánek ale není jediná změna, kterou OnePlus v posledních dnech a týdnech oznámilo. Nově se na veškeré objednávky nad 2 500 korun vztahuje doprava zdarma, pokud zvolíte standardní dopravu. Expresní doprava je stále zpoplatněna. Mimo to lze také od dnešního dne zakoupit vybrané příslušenství k modelům OnePlus 2 a OnePlus X s 20% slevou, jde převážně o různé kryty.

Bude také zajímavé sledovat, s čím výrobce v budoucnu přijde. Již nyní se diskutuje o možném novém zařízení, které bude pravděpodobně vylepšenou verzí právě posledního modelu OnePlus X a na představení bychom nemuseli dlouho čekat. Na internet mimo jiné unikly i rendery připravovaného OnePlus 3, letos se tedy zřejmě máme na co těšit.

Zdroj: forums.oneplus.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat