K novému G Padu II 8.0 od LG připojíte nejen flash disk

K novému G Padu II 8.0 od LG připojíte nejen flash disk
2015-11-02T08:05:43+02:00
• 17. 8. 2015

Společnost LG si minimálně pro zákazníky na domácím trhu připravila vylepšenou verzi 8palcového tabletu G Pad. Jihokorejský výrobce o něm tohoto doposud mnoho neprozradil, ale ty nejpodstatnější změny se odehrály po funkční stránce. V tichosti oznámená novinka oficiálně ponese název G Pad II 8.0 a stále bude zapadat do střední třídy, kde vynikne hned z několika důvodů.

LG G Pad II 8.0  (1)

Nový G Pad II 8.0 pochopitelně nabídne 8palcový IPS displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů, který opět chrání sklo Gorilla Glass 3. Hardwarová část v sobě zahrnuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 400 taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, grafický čip Adreno 305 a zvětšenou 1,5GB operační paměť RAM. Navýšení se rovněž dočkalo interní úložiště s kapacitou 32 GB a následnou podporou paměťových microSD karet až do výše 128 GB. Zadní část dostane 5megapixelový fotoaparát bohužel bez přisvětlovací LED diody a baterii o velikosti 4 200 mAh.

Pokud se zaměříme na to nejzajímavější, tak tělo ukrývá tenký kapacitní stylus nebo klasický vstup pro USB 2.0, což znamená možnost připojení externí klávesnice, myši, flash disku apod. Výbavu uzavírá přední 2MPx kamerka, systém Android ve verzi Lollipop a podpora sítí GSM, 3G a LTE. Výrobce slibuje plnohodnotné Office Suite od Microsoftu, rozšířenou verzi Quick Memo, funkce Knock Code či QPair. Informace kolem data spuštění prodeje včetně prodejní ceny nejsou známy.

LG G Pad II 8.0  (2) LG G Pad II 8.0  (3) LG G Pad II 8.0  (4)

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat