Nokia chystá na 28. července tiskovou konferenci. Co ukáže?

Nokia chystá na 28. července tiskovou konferenci. Co ukáže?
2015-07-18T12:05:00+02:00
• 18. 7. 2015

Nokia se výrobou telefonů již nějakou dobu nezabývá a v posledních měsících ani její dlouholetí fanoušci neměli příliš důvodů se o tuto společnost nějak více zajímat. Právě teď však nastala chvíle, kdy by měli všichni fanoušci zbystřit, Nokia Technologies totiž chystá na 28. července tiskovou konferenci, která se bude konat v Los Angeles.

Z pozvánky, kterou společnost rozeslala médiím, nelze na první pohled zjistit, co se nám Nokia chystá sdělit či představit. Pozvánka obsahuje pouze slogan „Nowhere, now here“ a ve vrchní polovině se nachází obrázek něčeho, co nelze přesněji specifikovat.

Nokia-event-teaser_1

Černý objekt se dvěma průzory může dle mého odhadu znázorňovat například brýle pro virtuální realitu, se kterou v současnosti experimentuje čím dál více společností. Nebo se může jednat o čočku fotoaparátu, který se nachází na případném novém zařízení, které by mohlo být představeno. Vzhledem k tomu, že Nokia stále nemůže vyrábět telefony, by se tak mohlo jednat o nástupce tabletu N1, který byl představen loni v listopadu.

Celá konference se ovšem může věnovat zcela odlišným tématům, nabízí se například již delší dobu diskutovaný odprodej map Here, které by mohly skončit mimo jiné v rukou automobilek  BMW, Audi, nebo Mercedes.

Jedním z diskutovaných témat bude pravděpodobně také akvizice firmy Alcatel-Lucent a řada by mohla dojít i na partnerství s Meizu, o kterém se hovoří v souvislosti s hledáním partnera pro návrh a výrobu telefonů. Toto vše jsou však pouhé spekulace, které mohou, ale také nemusí být pravdivé. Vše podstatné se dozvíme až 28. července, o průběhu konference vás budeme informovat.

Zdroj: windowscentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat