Meta M1 – chytré hodinky s týdenní výdrží na jedno nabití

Meta M1 – chytré hodinky s týdenní výdrží na jedno nabití
2014-08-10T08:55:47+02:00
• 10. 8. 2014

Opět jsou dostupné nové chytré hodinky do města, avšak nyní nepochází od žádného známého výrobce. Chytré hodinky s názvem Meta M1 pochází od společnosti Meta Watch a jsou navrženy od bývalého Vertu designéra Franka Nuova.

meta-1

Zařízení je nyní dostupně v předprodeji a cena začíná na 249 $ (~5 170 Kč) až do 449 $ (~9330 Kč). Přičemž se tyto ceny vztahují hlavně na materiál, z něhož jsou hodinky vyrobeny. Kompletní výbavu tedy tvoří hlavní část hodinek, která je z nerezové oceli s možností přidání balistického nylonu, a řemínek, který může být vyroben z nerezové oceli, kůže či přírodního kaučuku.

Ovšem ani ve vybavení samotných hodinek tento model nezahálí. Meta M1 se totiž dokáže snadno připojit na iPhone či Android zařízení. Ovšem radši než své vlastní aplikace upřednostňuje synchronizaci s aplikací ve vašem zařízení, odkud si bere všechny potřebné informace. Což vám ve výsledku umožní přizpůsobit si vzhled a vybrat si, co se vám bude na hodinkách zobrazovat.

Meta M1 váží 303 g a disponuje 1,3palcovým LCD (Memory pixel) displejem o rozlišení 128 x 128 pixelů, bluetooth 4.0, výdrží 5-7 dní a odolností proti vodě do 3ATM. Zařízení by mělo být oficiálně v prodeji někdy v září.

Kompletní galerie k modelu Meta M1 a odkaz na oficiální stránky:

meta-2 meta-3 meta-4 meta-5

Zdroj: bgr.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat