Blu Life Pure XL: překvapí nejen Snapdragonem 800

Blu Life Pure XL: překvapí nejen Snapdragonem 800
2014-05-04T08:30:02+02:00
• 4. 5. 2014

Ke značce Blu Products si většina z vás neodmyslitelně přiřazuje zařízení, jejichž výbava je zařazuje nejvýše do střední třídy chytrých telefonů. Americký výrobce představil nový přírůstek s názvem Life Pure XL, který se překvapivě dočkal poctivé dávky výkonných součástek, a to při zachování velmi přijatelné prodejní ceny. Navíc před hojně využívanými procesory od MediaTeku dostal u této novinky výjimečnou přednost Snapdragon od společnosti Qualcomm.

Blu Life Pure XL (4)

Life Pure XL nabízí 5,5palcový IPS displej zaujímající Full HD rozlišení poháněný čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 800 (MSM8274) s taktovací frekvencí 2,2 GHz. Další hardwarová výbava zahrnuje grafický čip Adreno 330, 3GB operační paměť RAM nebo 32 GB interní paměť. Následně k dispozici také bude očesaná varianta s 2GB pamětí RAM a 16GB vnitřní pamětí. Zadní část disponuje 16megapixelovým fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou. Výdrž zajistí baterie s kapacitou 2 500 mAh.

Menším zklamáním může být systém Android pouze ve verzi 4.2 Jelly Bean, přičemž aktualizace na nejnovější 4.4 KitKat má přijít v doposud neupřesněnou dobu. Z ostatní výbavy stojí za zmínku přední 8MPx kamerka, podpora NFC, LTE sítí, DLNA, FM rádio, GPS, A-GPS či WiFi. V oficiálním prodeji jej můžeme očekávat každou chvíli, jelikož první kusy jsou již k zakoupení u amerického Amazonu za solidních 349 dolarů (2GB RAM), resp. 399 dolarů (3GB RAM).

Blu Life Pure XL (5) Blu Life Pure XL Blu Life Pure XL (6) Blu Life Pure XL (2) Blu Life Pure XL (3)

Zdroj: bluproducts.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat