HTC M8 – další 14minutové video aktualizováno

HTC M8 – další 14minutové video [aktualizováno]
2014-03-24T07:00:32+02:00
• 24. 3. 2014
2

Aktualizováno 24. 3.

Zítra dojde k oficiálnímu představení nového top modelu od HTC. Ačkoliv smartphone nesoucí kódové označení M8 bude lákat na zpracování, funkce nebo specifikace, jednou pro vždy se zapíše do dějin díky únikům. V podstatě jsme se dnes dočkali kompletní recenze, byť je v němčině.

I tak se zde můžete podívat na funkce, které nebyly ještě prezentovány v jakémkoliv jiném úniku. Konkrétně se jedná o možnost přeostřování. Ukázku najdete v sedmé minutě tohoto videa.

Aktualizováno 23. 3.

Zřejmě tu máme poslední video lákající na odhalení nového to modelu s kódovým označením HTC M8. Tentokrát jsme se nedočkali „vysvětlení“ nějaké technologické novinky. HTC se jednoduše chlubí úspěchem HTC One a zároveň láká na 25. března.

Aktualizováno 19. 3.

Dnes české zastoupení HTC ukázalo na svém profilu na Facebooku kryt pro nový model. Tudíž původní spekulace se potvrzují a budete mít k dispozici základní informace přímo na něm. Obrázek je doplněn o hashtag #HTCOne2014, což neodpovídá původním názvům, které se objevily.

HTCOne2014

Aktualizováno 17. 3.

Se začátkem nového týdne zde máme další video lákající na představení nového top modelu. Tentokrát se zaměřuje na ZOE, což poskytuje například automatický nástroj na sestříhání nejlepších momentů, které jste nafotili nebo natočili.

Aby toho nebylo málo, tak se na Youtube objevilo další video, na kterém je kompletní ukázka prostředí Sense 6 na Androidu 4.4.2 Kitkat. Bohužel je bez zvuku.

Aktualizováno 11. 3.

Web GSMArena získal fotografii zachycující vysvětlení, proč nový smartphone obsahuje dvojici kamer na zadní straně. Dle dostupných informací chce HTC lákat na možnost úpravy zaostření po vyfocení snímku. Tudíž si budete moci v telefonu přeostřovat fotografii.

gsmarena_003

Další funkcí bude lepší kvalita fotografií za snížených světelných podmínek. Bonusem ještě bude možnost úpravy snímků, kde třeba budete moci upravit pozadí nebo přidat 3D efekty.

Aktualizováno 10. 3. 14:20

Zatím to vypadá tak, že HTC One druhé generace vydá kompletně svá tajemství před představením. Nejedná se o nic neobvyklého, ale tentokrát se objevují už i tapety a zvuky ke stažení.

wallpapers_00 wallpapers_17 wallpapers_16 wallpapers_15 wallpapers_14 wallpapers_13 wallpapers_12 wallpapers_11 wallpapers_10 wallpapers_09 wallpapers_08 wallpapers_07 wallpapers_06 wallpapers_05 wallpapers_04 wallpapers_03 wallpapers_02 wallpapers_01

Ke stažení:

Samotné zvuky pak stačí překopírovat do „system/media/audio“.

Aktualizováno 10. 3. 7:00

Už 25. března bude představena nová vlajková loď tchajvanského výrobce, na což nás upozorňuje i nová upoutávka. Ta se zaměřuje na foťák(y). Bohužel se nedozvíme nic konkrétního kolem novinky, ale můžeme si být jisti, že i zde najdeme technologii Ultrapixel.

Aktualizováno 9. 3.

Před samotným představením zde máme další várku uniklých informací, které pocházejí od známého zdroje Evleaks. Ten se zmiňuje, že model HTC M8 („The All New HTC One“) bude k dispozici taktéž ve verzi Google Play Edition. To znamená, že získá čistý Android od Googlu jako jeho předchůdce.

Dále se nám ukazují speciální kryty, jenž budou mít za úkol v první řadě ochránit samotné zařízení. Jako bonus u nich bude speciální úprava přední strany. Na obrázku níže můžete vidět, že na předním flipu se zobrazuje čas a také mini předpověď počasí. Zřejmě se jedná o běžné dírky, skrze které prosvítá displej. Bohužel si touto informací nejsme jisti. Možná se bude jednat o komplikovanější technologii založenou na LED diodách.

holeytc m8lb

Aktualizováno 3. 3.

V další upoutávce HTC láká na kovové provedení nového top modelu, ale i zde je jeho podoba rozmazána. Ovšem na internetu se objevilo nové video zachycující top model, které najdete pod upoutávkou.

Můžeme očekávat, že se na internetu dlouho neohřeje, jelikož se výrobce již ozval. Zřejmě dojde ke stažení tohoto videa.

Původní článek 26. 2.

Veletrh MWC je téměř u konce, přičemž od společnosti HTC jsme se dočkali jen dvou novinek. Ani v jednom případě se nejednalo o top model. Ten bude uveden až 25. března, což je oficiální datum. Zřejmě tchajvanský výrobce nechtěl konkurovat akcím, kde jsme se dočkali Galaxy S5 nebo Xperia Z2.

m8_gray m8

Máme zde první video, jenž láká na zmíněné datum, na kterém bychom měli prvně a oficiálně spatřit top model na letošní rok. V něm si můžeme všimnout textu „The All New HTC One“, což by měl být oficiální název pro HTC M8. Tchajvanský výrobce začíná vysvětlováním technologie BoomSound.

Zdroje: gsmarena.com, phandroid.com, gsmarena.com, ubergizmo.com, androidspin.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Daniel Moulis

19. 3. 2014, 20:13

Již před pár dny informovala tuším že gsmarena o názvu pro letošní model( který byl potvrzen na benchmarku ), a sice HTC New One

Lukáš Pavlica

3. 3. 2014, 11:00

tomu říkám alespoň desing samsungu……

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat