BlackBerry střídá jména na nejvyšších pozicích

BlackBerry střídá jména na nejvyšších pozicích
2013-11-27T07:40:15+02:00
• 27. 11. 2013

Záměr prodat kanadskou společnost BlackBerry do jiných rukou byl před nedávnem pozastaven s tím, že se ostružinový výrobce pokusí o sebevzkříšení. Právě v tomto týdnu jeden z prvních kroků proběhl. Změna celé strategie nejprve nastane od nejvyšších pozic, což znamená výměnu třech generálních ředitelů na postech COO, CMO a CFO.

BlackBerry

Pozici COO (Chief Operating Officer) doposud zastával Brian Bidulka, kterého nyní nahradil James Yersh pracující pro BlackBerry od roku 2008 na několika kontrolních a vedoucích postaveních. Nicméně Bidulka setrvá v roli poradce až do konce fiskálního roku.

„Těším se na práci s Jamesem a jeho finančním týmem, jak se posuneme kupředu, spustíme naše plány a poskytneme dlouhodobé hodnoty pro naše akcionáře,“ řekl John Chen, generální ředitel BlackBerry.

Další změny se dočkala pozice CMO (Chief Marketing Officer), kde Frank Boulben a Kristian Tear na pozici CFO (Chief Financial Officer) budou nahrazení prozatím neznámými zástupci. Nakonec vedení firmy také opouští Roger Martin, jakožto člen představenstva od roku 2007.

„Děkuji Kristianovi a Frankovi za jejich usílí ve jménu BlackBerry. Těším se na bližší spolupráci s talentovanými týmy inženýrů a obchodními a marketingovými týmy po celém světě s cílem umožnit Black Berry obrat a rozjet inovace.“ řekl John Chen, generální ředitel BlackBerry.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat