Apple potvrdil iPhone keynote na 10. září

Apple potvrdil iPhone keynote na 10. září
2013-09-04T08:10:48+02:00
• 4. 9. 2013

Společnost Apple rozeslala pozvánky na další keynote konající se 10. září. Jak je již léta zvykem, stalo se to přesně týden před jejím konáním. Datum je však již delší dobou veřejným tajemstvím, bylo potvrzeno z několika zdrojů o několik týdnů dříve, a proto to není žádné překvapení.

sep_2013_event_invite

Na této události bude představen nový iPhone 5S a zároveň také poprvé nejspíše i druhý levný model  – iPhone 5C. Krom toho se dočkáme finální verze iOS 7, která by měla být dostupná ke stažení ještě ten večer. Prodej nových modelů iPhonu bude dle spekulací zahájen v pátek 20. září v USA, Německu a na dalších hlavních trzích. V České republice se ale dočkáme asi až o týden později, 27. září. O podrobných spekulacím, co by mohly nové produkty přinést, jsme psali v tomto článku.

002_iphone-5c-colors

Spoustu barevných kruhů na pozvánce může předurčit barevné varianty iPhonu 5C , což může naznačovat také slogan „This should brighten everyone’s day“, v překladu „Tohle by mělo rozjasnit den každého z nás“. Konference začne v 19 hodin našeho středoevropského času (v 10 hodin na místě konání) a bude probíhat v sídle společnosti Apple ve městě Cupertino v Kalifornii.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat